24/04/2024 - 5:15
Més

  El fort vent obliga a tancar parcs municipals

  Altres notícies

  Les fortes ratxes de vent estan fent-se presents a tot arreu. Segons els registres de les últimes hores d’Avamet, el vent ha superat els 90km/h a diferents localitats de la Vall d’Albaida. Concretament s’han enregistrat 92km/h a Alfarrasí, a Ontinyent (Els Gínjols) 92km/h, a l’Olleria 95km/h, Aielo de Malferit 99Km/h, i a Fontanars dels Alforins (Oest) 100Km/h.

  Des de l’ajuntament d’Ontinyent ahir anunciaren el tancament dels parcs municipals degut a les fortes ratxes de vent fins nou avís. Avui mateix també han anunciat el tancament de les pistes exterios del Poliesportiu fins que millore la situació metereològica.

  També s’han tancat els parcs municipals a Agullent,

  També el Servei d’emergències del nivell extrem de preemergència de risc d’incendis forestals, pel que també queda prohibida qualsevol tipus de crema.

  Davant aquesta situació, l’ajuntament d’Ontinyent ha anunciat tancar els parcs fins nou avís davant la situació d’alerta. L També s’han tancat a Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -