21/07/2024 - 0:16
Més

  L’ajuntament d’Agullent inicia una campanya d’esterilització de gats

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha iniciat aquesta setmana una campanya d’esterilització i prevenció sanitària de gats per tal de controlar les colònies de felins que hi ha en diversos punts de la localitat. La iniciativa té com a objectiu controlar la natalitat d’aquests animals per tal d’evitar la massificació, en tant que habiten en zones urbanes confrontants amb àrees de bancals i són alimentats per algunes persones del veïnat.

  L’actuació es realitzarà amb la col·laboració de la Policia Local d’Agullent, voluntariat veïnal i del CentreVet d’Ontinyent, que serà l’encarregat de fer el tractament d’esterilització als animals i de dur a terme la supervisió mèdica. A més, es recorda a la població que no s’ha de donar aliments als animals, ja que amb aquest acte es produeixen infeccions, brutícia i acostament d’animals com rosegadors a les zones veïnals.

  Segons l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, “En una primera fase es realitzarà una actuació d’esterilització a la majoria dels gats de les colònies, i una vegada que aquestes estiguen estabilitzades, es passarà a una segona fase de seguiment, en tant que sempre hi ha la incorporació de nous integrants”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -