EL CLJO d’Ontinyent convoca la VI edició de les “Paelles Joves”

0

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent (CLJO) ha organitzat per sisé any consecutiu LES PAELLES JOVES, amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Diputació de València. El CLJO se suma així a un cap de setmana on Ontinyent podrà gaudir a més del festival Fes la Mona i del Festival Diània. Aquest any tindran lloc el 31 de març, de les 11 hores del matí fins a aproximadament les 17.30 de la vesprada, al pàrquing situat darrere del col·legi públic Carmelo Ripoll per a facilitar així la participació en les diferents activitats que es proposen, ja que el Festival Diània estarà situat al recinte firal.

Des del CLJO, la tècnica Beatriu Casanova explicava que “les paelles del Consell de la Joventut d’Ontinyent han esdevingut una cita indispensable durant les vacances de pasqua de la ciutat. El CLJO sempre aposta per talents joves i ha comptat amb la il·lustradora ontinyentina Miriam Ferrer per a l’elaboració del cartell d’aquesta edició. No obstant això, a banda de la difusió de l’activitat, aquest any, el consell durà a terme una campanya a les xarxes socials per conscienciar el jovent ontinyentí sobre la quantitat de fem que es creen a les festes”.  El CLJO facilitarà la llenya, així que els i les participants només hauran de portar el menjar, el triangle i el “caldero”. Casanova afegia que “el dia 31 podrem fer gala de la nostra gastronomia alhora que gaudim dels amics i de bona música, ja que comptarem amb la presència del grup ontinyentí La Trocamba Matanusca”.

Gonzalo Borredà, membre del CLJO,  explicava per la seua banda que “per a inscriure’s, cal acudir a la seu del CLJO (C/Joan XXIII 10 baix), entre el 12 i el 28 de març, en horari del casal, abonar 2€ per participant i posar-li un nom a la teua paella. Com s’ha fet en anteriors edicions, cada paella comptarà amb un tiquet de descompte d’un 10% per a comprar els ingredients de la paella al nostre mercat municipal. Per participar d’aquesta activitat s’entra en el sorteig d’un pack de cervesa artesanal, un “caldero” per a fer paelles, i una baralla de la “Fallera Calavera”!”
Els diners que s’arrepleguen s’utilitzaran per a pagar una xicoteta part de les despeses de l’activitat i per promocionar diverses activitats que realitza el Consell de la Joventut al llarg de l’any: cursos, tallers, activitats d’oci, etc.

La regidora de Joventut, Katty Ushiña, convidava “a gaudir d’un esdeveniment que ja està consolidat a les vacances de Pasqua, en el qual podran gaudir en un ambient immillorable. Des de l’Ajuntament d’Ontinyent continuarem donant suport a totes aquelles activitats que impulsen la participació del jovent”, concloïa.

Publicitat