30/05/2024 - 13:54
Més

  Agullent oferta 3 beques per a pràctiques formatives per a l’estiu

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent llança la segona edició de les pràctiques formatives ‘Agullent et Beca’. Es tracta d’un programa d’ajudes que beneficiarà a tres a joves estudiants agullentins i agullentines d’entre 18 i 30 anys durant l’estiu.

  L’objectiu principal d’aquestes ajudes és la formació dels i les estudiants en l’àmbit local mitjançant l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits al llarg de la seua formació. En aquest sentit, es concedirà un total de tres beques per a les diferents àrees d’activitat: una per a l’àrea sociocultural, una per a la d’administració general i una altra per a la sociosanitària.

  Per a aquesta segona edició de la beca s’han mantingut els requisits i els paràmetres de baremació de l’any passat. El termini per a presentar-se a les beques està obert fins al 10 de juny. Així, les pràctiques es desenvoluparan durant els mesos de juliol i agost, i cada una de les beques rebrà una dotació mensual de 700 euros bruts.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -