Agullent avança en el projecte de construcció del centre de dia comarcal subvencionat per la Diputació

La Diputació ha ingressat ja a l’ajuntament d’Agullent  540.553’11 euros, el 90% del pressupost total de la subvenció, de 600.615 euros, per tal d’avançar amb el projecte de construcció del centre de dia de proximitat per als veïns i veïnes del municipi i la comarca de la Vall d’Albaida. Es tracta d’un projecte emmarcat dintre dels sis centres socials que la Diputació durà a terme amb una inversió biennal total d’11 milions d’euros. La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha visitat el municipi d’Agullent acompanyada de l’alcalde, Jesús Pla, amb qui ha pogut comprovar de primera mà les característiques d’aquest i altres projectes duts a terme amb l’ajuda de la Diputació.

Durant la visita, la vicepresidenta ha expressat la satisfacció per “assolir un dels reptes d’aquesta legislatura”, per “fer possible aquesta col·laboració a tres bandes (municipis, Diputació i Generalitat)”, i perquè “quan estiguen tots els centres construïts s’hi comptarà amb 500 places noves”. A més, Amigó ha destacat que “des dels municipis s’ha treballat per fer possibles aquests projectes d’abast comarcal, perquè és necessari que existisquen aquests centres per a mantenir a la gent major prop del seu domicili, del seu entorn habitual”.

Per la seua part, Jesús Pla, ha subratllat que “els recursos públics, com els destinats a aquest projecte, tenen una sola finalitat, augmentar el benestar de les persones”, i ha afirmat que “en un temps en el qual es posa en valor la vida en els pobles, és fonamental, per a lluitar contra la despoblació, que els nostres pobles estiguen dotats d’aquests serveis socials, com és el centre de dia que es construeix a Agullent”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Arxiu gràfic d’Agullent presentarà la seua web a la tardor

L’Arxiu Gràfic d’Agullent, que va començar a caminar oficialment fa dos anys, ha creat una …