12/04/2024 - 13:57
Més

  Agullent avança en el projecte de construcció del centre de dia comarcal subvencionat per la Diputació

  Altres notícies

  La Diputació ha ingressat ja a l’ajuntament d’Agullent  540.553’11 euros, el 90% del pressupost total de la subvenció, de 600.615 euros, per tal d’avançar amb el projecte de construcció del centre de dia de proximitat per als veïns i veïnes del municipi i la comarca de la Vall d’Albaida. Es tracta d’un projecte emmarcat dintre dels sis centres socials que la Diputació durà a terme amb una inversió biennal total d’11 milions d’euros. La vicepresidenta, Maria Josep Amigó, ha visitat el municipi d’Agullent acompanyada de l’alcalde, Jesús Pla, amb qui ha pogut comprovar de primera mà les característiques d’aquest i altres projectes duts a terme amb l’ajuda de la Diputació.

  Durant la visita, la vicepresidenta ha expressat la satisfacció per “assolir un dels reptes d’aquesta legislatura”, per “fer possible aquesta col·laboració a tres bandes (municipis, Diputació i Generalitat)”, i perquè “quan estiguen tots els centres construïts s’hi comptarà amb 500 places noves”. A més, Amigó ha destacat que “des dels municipis s’ha treballat per fer possibles aquests projectes d’abast comarcal, perquè és necessari que existisquen aquests centres per a mantenir a la gent major prop del seu domicili, del seu entorn habitual”.

  Per la seua part, Jesús Pla, ha subratllat que “els recursos públics, com els destinats a aquest projecte, tenen una sola finalitat, augmentar el benestar de les persones”, i ha afirmat que “en un temps en el qual es posa en valor la vida en els pobles, és fonamental, per a lluitar contra la despoblació, que els nostres pobles estiguen dotats d’aquests serveis socials, com és el centre de dia que es construeix a Agullent”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -