Agullent cobrirà les grades del camp de futbol municipal

L’Ajuntament d’Agullent instal·larà al 2019 una coberta per a les grades del camp de futbol municipal “Juan Vidal”, segons ha anunciat el regidor d’Esports, Josep Espí.  “Es tracta d’un projecte llargament demandat per la junta de l’Agullent Club de Futbol i ara a la fi comptem amb els fons per a poder-lo executar”, comenta el regidor. “El projecte contempla cobrir tota la zona de graderia, que dóna cabuda a aproximadament 200 places, amb una coberta que permetrà aïllar als aficionats tant del fred, com del sol als mesos de bon oratge”.

La intervenció té un pressupost de 60.300€ i estarà finançada al 100% per la Diputació de València mitjançant la línia d’ajudes d’Inversions Financerament Sostenibles. “Creiem que amb aquesta actuació arrodonim les actuacions realitzades per a millorar el camp de futbol municipal, que poc a poc ha anat millorant les instal·lacions, doncs amb el suport d’altres administracions es va poder dotar de gespa artificial  i es van refer les grades”, recorda el regidor d’Esports.

A través de la línia d’ajudes d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València a més de col·locar una coberta a les grades del camp de futbol, també es té previst, entre d’altres, reasfaltar i millorar les cunetes de la prolongació del carrer Joaquín Soler “El practicant”, que es correspon a la via d’entrada a la localitat des de la veïna població d’Albaida.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’alcalde rep al Equip Sénior Martínez Valls campió de la Lliga de 1ª Nacional

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel regidor d’Esports, Óscar Borrell rebia aquest dimarts al Equip …