13/07/2024 - 12:01
Més

  Agustín Martín, president executiu de Toyota Anglaterra, present en les trobades empresarials de COEVAL

  Altres notícies

  Agustín Martín, President i Director General de Toyota Gran Bretanya (TGB), ha sigut el destacat convidat de la Trobada Empresarial de COEVAL celebrat a l’Hotel KAZAR d’Ontinyent.

  Agustín Martín, natural de València, té forts llaços amb Ontinyent i la Vall d´Albaida, a causa de nombroses amistats que posseeix en la nostra zona des de fa molts anys. Entre els assistents a aquesta Trobada Empresarial de COEVAL, va estar el Regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, representants de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d´Albaida, així com destacats empresaris de la Comarca.

  Agustín Martín és President Executiu de TGB des d’Octubre de 2020. TGB és responsable de la venda i distribució de vehicles, peces i serveis Toyota al Regne Unit. Addicionalment, Agustín Martín és responsable general de les operacions de Toyota al Regne Unit, que inclou dues factories de producció de vehicles i motors, tenint al seu càrrec a més de 3.750 empleats. TGB té una facturació anual superior als 4.500 milions d’euros.

  Agustín Martín té una dilatada experiència de més de 25 anys en Toyota. Durant aqueix període ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat tant a nivell europeu (Director General de Toyota Connected Europe), com a nivell nacional (President i Director General de Toyota a Espanya).

  El President de la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL), Javier Cabedo, va destacar la importància de poder gaudir i compartir a Ontinyent dels coneixements i competències d’un directiu de primer nivell mundial, així com conéixer en primera persona la situació actual i el futur d’un sector econòmic en ple procés de canvi i reinvenció a conseqüència de l’aparició de la tecnologia híbrida i elèctrica.

  El President Executiu de TGB, va exposar que TOYOTA, amb les marques Toyota i Lexus, suma més de 20 milions d’automòbils electrificats venuts en el món des de fa dues dècades. D’aqueixa quantitat, uns 380.000 corresponen al mercat espanyol.

  En la seua intervenció, Agustín Martín va destacar que la indústria de l’automoció viu moments de gran complexitat per la regulació europea que l’obliga a zero emissions en 2035, per la qual cosa TOYOTA està immers en aqueixa transició on conviuen vehicles dièsel, gasolina, híbrids, elèctrics i hidrogen.

  El President Executiu de TGB va dur a terme una brillant exposició i va contestar a les nombroses qüestions plantejades, prova de l’interés que va despertar la mateixa, on va acreditar el seu lideratge en direcció estratègica empresarial, basada en les constants revisions estratègiques exigides a la direcció d’una multinacional de prestigi mundial com TOYOTA. Així mateix, va remarcar la importància d’explorar sempre diferents alternatives i oportunitats per a donar solució a les dificultats en moments de crisis i incertesa.

  Finalment, Agustín Martín va informar de la ferma aposta que TOYOTA està mantenint pel vehicle elèctric, recuperant al seu torn serveis que tenia externalitzats i adaptant-se a una realitat en la qual el vehicle deixa de ser un producte per a convertir-se en un servei, a conseqüència de les actuals maneres d’entendre la mobilitat de les noves generacions.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -