12/04/2024 - 13:30
Més

  L’organització de la Fira Gastronòmica al Mercat Municipal ha permès estalviar costos

  Altres notícies

  El Regidor de Comerç avança la realització d’un nou esdeveniment culinari al mercat per promocionar la ciutat en dates nadalenques

  Ontinyent ha tornat a convertir-se aquest cap de setmana en centre d’atracció comarcal. En esta ocasió ha estat amb motiu de la XIV Fira Gastronòmica de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, un esdeveniment que tenia lloc per primera volta a les instal·lacions del Mercat Municipal ontinyentí, un espai que de cara a la campanya nadalenca tornarà a acollir noves fira gastronomica mercat-1iniciatives de promoció de la ciutat.

  El Regidor de Comerç, Joan Sanchis, destacava que, davant les dificultats econòmiques de la Mancomunitat per donar continuïtat a la Fira Gastronòmica, que posaven en perill la seua continuïtat, “des del consistori vam oferir el Mercat Municipal per a que puguera seguir celebrant-se i que ho fera un any més a Ontinyent”. D’aquesta manera, apuntava el regidor, “a més a més hem fet possible un estalvi econòmic a l’organització de l’esdeveniment, i hem donat difusió a les instal·lacions del nostre Mercat Municipal, el que sempre és positiu”, afegia.

  El Regidor avançava que, de cara a la campanya de promoció de l’activitat comercial nadalenca, està previst organitzar el cap de setmana del 13 al 15 de desembre una nova activitat de caràcter culinari al també conegut com a Mercat de Dalt, “que a més a més es podrà celebrar independentment de quines siguen les condicions climatològiques, perquè aquest és altre dels avantatges que ens brinda el Mercat”, assenyalava.

  Joan Sanchis destacava que el Govern d’Ontinyent seguirà treballant en noves iniciatives per tal de retindre i atraure potencials compradors per al comerç local, incidint en que l’aposta per promoure el Mercat de Dalt “suposa també una manera d’actuar en favor de la revitalització del centre històric i comercial”. Cal recordar que totes estes activitats s’afegeixen a la campanya de promoció “Junts Fem Mercat”, que la Regidoria de Comerç porta a termini junt a l’Associació de Comerciants del Mercat Municipal des de juny de 2012, que realitza mensualment sortejos de xecs-regal a gastar en el propi mercat.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -