12/04/2024 - 14:22
Més

  S’inicien les activitats de la “Setmana de les Universitats Saludables” a Ontinyent

  Altres notícies

  El Consell de Govern de la Universitat ha aprovat per unanimitat donar suport a la implantació del grau d’infermeria en Ontinyent en el curs 2017/2018. L’aprovació oficial, feta pel Consell de Govern de la UV, es va produir el passat 28 d’octubre, i hui, la vicerectora d’Ordenació Acadèmica, Professorat i Sostenibilitat de la UV, Mª Vicenta Mestre, ha confirmat la notícia a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, al que ha fet constar també que aquesta petició ha estat ja enviada a l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA).

  Aquest organisme, creat pel Consell de Ministres per coordinar polítiques de gestió de la qualitat en les universitats espanyoles, s’espera que faça efectiu el seu vist-i-plau en el mes de gener. Jorge Rodríguez valorava molt positivament aquest anunci, “que ens acosta un poc més a esta demanda en la que venim treballant Ajuntament, Universitat i Fundació Universitària, un treball que va fructificar en el conveni signat entre totes tres entitats per fer realitat un dels objectius que ens havíem marcat per a esta legislatura”, manifestava.

  L’alcalde acudia junt a la vicerectora, el Degà de la Facultat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Vicent Añó, i altres representants de la UV a l’inici de les activitats de la “Setmana de les Universitats Saludables” a Ontinyent, que incloïen aquest matí en el Mercat Municipal una activitat de foment d’estils de vida saludable, que ha inclòs el repartiment de taronges valencianes.

  Al llarg del matí s’han fet proves i controls gratuïts de motricitat i hàbits de vida a persones de totes les edats, per tal de millorar o corregir mals hàbits posturals o de la marxa, així com fomentar una alimentació més saludable. Entre les proves realitzades, els i les participants han obtingut una avaluació de la composició corporal, una avaluació de la qualitat i velocitat del pas i una valoració de la condició física, en base a diferents test de salt, aptitud cardiorespiratòria o força de pressió.

  La vicerectora explicava que “esta activitat enguany s’ha plantejat des dels coneixements tècnics de la titulació de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, i l’any que ve per estes dates esperem tornar a fer-la incloent també proves relacionades amb la nova titulació d’Infermeria”, avançava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -