03/12/2023 - 23:55
Més

  Carlos Taberner guanya a Ontinyent el Campionat Absolut del tenis autonòmic

  Altres notícies

  El jove tennista Carlos Taberner es proclamava ahir en Ontinyent guanyador del Campionat Absolut de Tennis Masculí de la Comunitat Valenciana, que s’ha celebrat en la capital de La Vall d’Albaida entre el 5 i el 13 de novembre.

  El campionat, que porta el nom de “Trofeu Juan Carlos Ferrero”, ha estat organitzat per l’Ajuntament i el Club de Tennis Helios, per delegació de la Federació Valenciana de Tenni. La final enfrontava ahir diumenge Carlos Taberner, de 19 anys i 333 en el ranking de la ATP, i a Bernabé Zapata, també de 19 anys i classificat 401 en el ranking de l’Associació de Tennistes Professionals, imposant-se el primer per 7-5 i 6-2.

  L’alcalde i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, l’ex tennista Juan Carlos Ferrero i el President de la Federació Valenciana de Tennis, Antonio Cascales, acudien ahir a l’acte de lliurament de premis, que posava el fermall d’or a uns dies on han competit a Ontinyent la pràctica totalitat dels millors tennistes valencians, a més de reunir més d’un miler de persones d’altres municipis, entre participants i espectadors.

  Jorge Rodríguez destacava la importància que la ciutat aculla competicions com aquesta per al foment de la pràctica esportiva, l’esport base i una forma de vida saludable, “però també l’important paper d’esdeveniments com aquest per a seguir convertint Ontinyent en pol d’atracció per a visitants. Igual que fem iniciatives com Ontinyent al Carrer ho fan des d’una perspectiva comercial, o els concerts i representacions teatrals ho fan des de l’oci i la cultura, competicions esportives del calat d’aquesta també ens ajuden en aquest objectiu”, destacava.

  El regidor d’esports, Óscar Borrell posava de relleu per la seua part “el treball conjunt i la col·laboració estreta de les regidories d’Esports i Serveis Municipals amb el Club de Tennis Helios, que ens han permès ser epicentre del tennis valencià durant estos dies”, manifestava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -