23/07/2024 - 11:38
Més

  La residència per a alumnat universitari d’Ontinyent esgota places i obri llista d’espera

  Altres notícies

  La residència d’estudiantat posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de La Vila ha esgotat les 6 places que havien quedat disponibles de les 8 existents, i ha obert llista d’espera per a les diverses sol·licituds que no han pogut ser ateses.

  El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que esta residència “és un dels avantatges que oferim a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se, i també suposa un avanç en la línia d’impuls a l’activitat i dinamització del barri de La Vila. A més a més és un atractiu més que se suma a l’oferta de serveis amb que compta la ciutat per estudiar a titulacions d’elevada demanda com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri o ADE”. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava per la seua part que aquesta oferta prioritza a aquells que tenen menys recursos per accedir al lloguer d’estos inmobles per baix de preu de mercat” (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes).

  La residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’Estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants de FP i becaris i ajudants universitaris poden llogar a preus per baix de mercat, tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quarts de bany, a més de bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics, microones o neveres.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -