11/08/2022 - 17:47
IniciEducacióLa residència per a alumnat universitari d'Ontinyent esgota places i obri llista...

La residència per a alumnat universitari d’Ontinyent esgota places i obri llista d’espera

La residència d’estudiantat posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent al barri de La Vila ha esgotat les 6 places que havien quedat disponibles de les 8 existents, i ha obert llista d’espera per a les diverses sol·licituds que no han pogut ser ateses.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que esta residència “és un dels avantatges que oferim a l’alumnat que opta per la nostra ciutat per a formar-se, i també suposa un avanç en la línia d’impuls a l’activitat i dinamització del barri de La Vila. A més a més és un atractiu més que se suma a l’oferta de serveis amb que compta la ciutat per estudiar a titulacions d’elevada demanda com Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, Magisteri o ADE”. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava per la seua part que aquesta oferta prioritza a aquells que tenen menys recursos per accedir al lloguer d’estos inmobles per baix de preu de mercat” (80 euros mensuals per dormitori, inclosa despesa en llum, aigua i neteja de zones comunes).

La residència d’estudiants de la Casa de La Vila és un immoble municipal ubicat al carrer Trinitat reformat pel consistori amb els plans d’ocupació, i que està a l’abast d’Estudiants universitaris del Campus d’Ontinyent, estudiants de FP i becaris i ajudants universitaris poden llogar a preus per baix de mercat, tot regulat per una ordenança aprovada al ple. L’edifici consta de 300m2 de superfície repartida en planta baixa i 3 altures amb 8 habitacions i estudis, 4 salons-menjador equipats amb cuina office i 4 quarts de bany, a més de bugaderia i una terrassa. A més a més es compta amb de mobiliari i electrodomèstics com ara televisors, rentadores, vitroceràmica, forns elèctrics, microones o neveres.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents