11/08/2022 - 17:03
IniciOntinyentL'entrada de Moros i Cristians d'Ontinyent tindràn espais inclusius

L’entrada de Moros i Cristians d’Ontinyent tindràn espais inclusius

Persones majors i amb diversitat funcional que estan a residències i centres d’atenció a Ontinyent podran gaudir enguany del retorn de les festes de Moros i Cristians a Ontinyent. L’Ajuntament a través de les Regidories de Festes i de Política per a les Persones, ha oferit a la residència Sant Francesc, la Saleta, l’Hospital de la Beneficiència, el Centre de Dia Caixa Ontinyent, el Centre Ocupacional José Antonio Bodoque i el Projecte Trèvol la possibilitat de disposar d’un espai adequat per a presenciar l’Entrada Cristiana i Mora del proper 26 d’agost, amb cadires i accessos adaptats a persones amb mobilitat reduïda.

La regidora de Festes, Àngels Muñoz, i la de Política per a les Persones, Paula Soler, es reunien setmanes arrere amb representants d’estos centres, que estan a hores d’ara acabant de concretar quantes persones van a demanar l’accés a aquest espai. En principi s’estima que la xifra pot rondar o superar el centenar de persones, que es tractarà d’ubicar al tram final del recorregut, en considerar-se el més adient, i ser un lloc de facil accés per als vehicles i el desplaçament d’estes persones.

Àngels Muñoz explicava que aquesta iniciativa ja es va posar en marxa amb les residències de majors en 2019, “i en vista de la bona acollida hem volgut ampliar als centres de persones amb diversitat funcional, per tal de seguir afavorint i potenciant que les nostres festes siguen inclusives amb tots els grups socials”. A més de les Entrades, a la reunió es va oferir als responsables dels centres la possibilitat d’adequar també espais per a les persones usuàries per gaudir d’actes com la Baixada del Crist o la processó de diumenge. Cal recordar també que totes aquelles persones que no puguen gaudir de l’Entrada presencialment ho podran fer per televisió a través del canal autonòmic À Punt, així com per diverses televisions privades i també per internet.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents