11/08/2022 - 16:56
IniciEsportsContinuen les obres de construcció d'un *pump *track a La Pobla del...

Continuen les obres de construcció d’un *pump *track a La Pobla del Duc

El “pump track” és una modalitat esportiva les primeres pistes de la qual es van construir a Austràlia i els Estats Units fa quasi 25 anys, i que des de llavors s’ha expandit per tot el món.
Es tracta d’un circuit que es pot recórrer completament amb un monopatín o amb una bicicleta, que s’impulsa mitjançant la inèrcia adquirida en salts i peralts amb la pròpia habilitat del skater o ciclista.

El circuit es construeix amb llastos compactats sobre les quals es disposa una capa d’aglomerat asfàltic amb una terminació de “slurry”. El seu traçat és l’adequat per a desenvolupar els diferents esports d’inèrcia als quals va destinat.

Vicent Gomar, alcalde de La Pobla del Duc, explica que «el pump track, es construeix en una zona que estava preparada pel consistori amb l’apilament de terres de diferents obres, amb una previsió per a la seua construcció i en la qual s’ha aprofitat terreny disponible per a construir-ho».

Les obres d’aquesta infraestructura van arrancar fa un parell de setmanes per part de l’empresa AA Aitana, sent el termini d’execució estimat de l’obra d’unes cinc, per la qual cosa es calcula que la instal·lació estarà disponible per a l’ús públic en breu.

El pump track, una modalitat de ciclisme que es practica en aquesta mena de circuits amb corbes peraltades i regruixos, està pensada perquè ciclistes i usuaris de patins i monopatines demostren la seua destresa sobre rodes, que a més permetrà realitzar proves esportives amb els millors esportistes d’aquesta especialitat. Així mateix, l’alcalde Gomar destaca que «d’aquesta manera s’incorpora una nova disciplina a l’àmplia oferta esportiva que ofereix el municipi de La Pobla del Duc».

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents