12/06/2024 - 21:26
Més

  La Conselleria d’ Economia concedeix 725.000€ per a dos plans d’ocupació a Ontinyent

  Altres notícies

  La Conselleria d’Economia ha concedit a l’Ajuntament d’Ontinyent dues ajudes per crear llocs d’ocupació. En total, Economía destinarà, mitjançant LABORA, un total de 724.365,85€ que serviran per combatre l’atur a la capital de La Vall d’Albaida.

  Els socialistes d’Ontinyent es feliciten de que “el Govern del Botànic, presidit per Ximo Puig, fa possible que persones desocupades puguen trobar un lloc de treball a través de l’Ajuntament d’Ontinyent”.

  En concret, dins dels programes de subvencions d’ocupació, Economía concedeix 487.445,29€ per a la contractació de persones desocupades menors de 30 anys per entitats locals de la Comunitat Valenciana, en el marc del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020, els anomenats EMPUJU 2021.

  L’altra ajuda, 236.920,56€, servirà per contractar persones desocupades dins d’ ECOVID, el programa de subvencions d’ocupació per a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys. Esta actuació s’emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana (Avalem Experiència Plus). La sol·licitud d’aquestes ajudes només la poden realitzar les esmentades entitats locals.

  El destí final d’aquestes ajudes i subvencions és la contractació per part dels ajuntaments de la Comunitat Valenciana o els seus organismes autònoms, de persones desocupades que figuren inscrites com a demandants d’ocupació en els Espais Labora de la Generalitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -