Luis Donat Girones (09/01/1996) és l’entrenador de l’Aleví E per a esta propera temporada 2021/2022, un equip que feia uns anys que no es formava i que enguany, com a conseqüència del gran nombre de jugadors que s’han incorporat a la nostra Escola, nascuts als anys 2010 i 2011, s’ha inscrit a la FFCV, on competirà al grup C1 de la Costera.
Ha estat la Direcció Esportiva del Club qui, mitjançant José Mollà es va interessar per este jove entrenador, qui ens ha contat tot el següent:
 
P. Luis, ¿com sorgeix l’oportunitat d’entrenar al CDSBO?
R. Sóc una persona ambiciosa i sempre he volgut créixer a les banquetes, em volia traure el carnet d’entrenador i la FEBO em va donar l’oportunitat, així que amb moltes ganes de competir i poder ajudar a créixer al grup Aleví que entrenaré.
 
P. ¿Quina és la teua relació amb el futbol?
R. Des de ben menut sempre m’ha agradat el futbol, de fet he jugat ací durant molt de temps i quan vaig estar, em van fer créixer molt. Per això en el moment en el que em van oferir portar a l’Aleví no vaig dubtar en dir que sí.
P. Eres altre dels entrenadors nous que venen d’entrenar als Jocs Escolars…
R. Si, porte 3 anys al col·legi Vicent Gironés i crec que ara amb aquesta oportunitat, era moment de donar un pas més enllà i no desaprofitar-ho.
P. Amb que et donaries per satisfet en acabar la 2021/2022?
R.La meua intenció és lluitar pels llocs de dalt, encara que és un equip nou, pense que són xiquets amb moltes qualitats futbolístiques i que es poden desenvolupar bé al terreny de joc si treballen com a equip.