16/06/2024 - 17:57
Més

  La gala de l’Esport d’Ontinyent reconeix a César Soriano amb un guardó honorífic

  Altres notícies

  El Teatre Echegaray d’Ontinyent va acollir el passat divendres una nova edició de la Gala de l’Esport de la ciutat, l’acte que reconeix la tasca dels esportistes locals, i que va retre un reconeixement honorífic al futbolista César Soriano, recentment ascendit a la Primera divisió del futbol estatal amb el seu equip, SD.Leganés.

  La gala, presentada per Alfonso Soler i Mariate Micó, es va obrir amb un un vídeo sobre la primera Gimnastrada Universitària realitzada a la ciutat i unes paraules de record al desaparegut David Cañete que van emocionar el públic que omplia de gom a gom el recinte, i entre el qual estava l’exatleta olímpic Isidoro Hornillos, candidat a la presidència de la Federació Espanyola d’Atletisme.

  A la seua intervenció, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava la importància de l’esport per a la societat, “ja que transmet valors cada dia més necessaris i potencia un mode de vida saludable”, posant de relleu l’aposta del Govern ontinyentí per fomentar-lo tant amb infrastructures com amb la organització i potenciació d’activitats.

  En aquest sentit, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, incidia en què al primer any de legislatura s’ha invertit 1’6 milions d’euros per millorar espais com la pista d’atletisme, la gespa artificial, els vestidors i els accessos a les pistes del poliesportiu, entre d’altres. A més a més, s’està coordinant les activitats perquè tots els mesos es compte a la ciutat amb una cita esportiva de calat en diverses modalitats, tant a recintes tancats com a l’aire lliure.

  La gala, que va reconèixer als esportistes més destacats dels 27 clubs i entitats esportives participants, va comptar també amb l’actuació de l’alumnat de 2n d’ESO de l’IES L’Estació, que va oferir al públic amb una exhibició de gimnàstica acrobàtica.

  La Gala de l’Esport és l’avantsala de les 24 hores esportives que es celebraran els pròxims 15 i 16 de Juliol al Poliesportiu, a les que el regidor d’esports animava “ a acudir a una festa poliesportiva sense comparació a les comarques centrals, en un escenari remodelat i millorat per gaudir més i millor de tot el que ens aporta l’esport”, concloïa Óscar Borrell.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -