22/02/2024 - 1:54
Més

  El Conservatori Professional de Música passarà a denominar-se “Josep Melcior Gomis”

  Altres notícies

  El Conservatori Professional de Música d’Ontinyent de la ciutat passarà a denominar-se “Josep Melcior Gomis”, en l’any en què es commemora el 225 aniversari del naixement del músic ontinyentí.

  El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent va aprovar per unanimitat a la seua última sessió donar el vist-i-plau a aquest canvi de nom, atenent un dels requeriments realitzats des de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per fer possible esta petició que ha partit del propi Conservatori al Consell Escolar Municipal.

  La totalitat dels grups municipals van recolzar la proposta portada al ple per la regidora coordinadora de l’àrea de Política Social, Sanitat i Cultura, Sayo Gandia. Cal recordar que al marc de “l’Any Gomis” que impulsa l’Ajuntament, s’estan duent a terme tot un seguit d’activitats, que estan incloent concerts i xerrades amb la participació de distintes entitats culturals i socials.

  A més a més, continua oberta fins al 31 d’agost a la Casa de Cultura d’Ontinyent la mostra “Les ciutats del músic”, organitzada per l’Ajuntament i la Diputació de València, que permet descobrir tot tipus d’elements vinculats al pas de l’autor de “l’himne de riego” per l’Ontinyent, València, Madrid, París i Londres del SXIX.

  Per altra banda, l’últim Ple Municipal també va aprovar altra nova denominació per a un espai de la ciutat: A petició de la representació de festes de Sant Cristòfol, el Ple va aprovar que la nova rotonda de l’avinguda del Tèxtil. aquesta passe a denominar-se “Rotonda de Sant Cristòfol”, en honor i memòria dels conductors de la ciutat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -