22/02/2024 - 1:55
Més

  Més de 600 inscrits al 10k “Moros i Cristians-Almogàvers” d’aquest dissabte

  Altres notícies

  El 10k d’Ontinyent “Moros i Cristians-Almogàvers”, organitzada per la comparsa Almogàvers, l’Ajuntament d’Ontinyent i el Club d’Atletisme Quilòmetre 42 per a aquest dissabte, compta ja amb més de 600 inscrits. Es tracta de la III edició d’una prova que cada any coorganitza una comparsa ontinyentina, després de les dues primeres edicions on van ser els Abencerrajes i els Moros Berberiscos. Serà a més la segona volta consecutiva en la que la ciutat participa al Circuit de Curses Populars de la Diputació de València, un fet que el regidor d’Esports, Óscar Borrell, destacava com “una gran noticia, perquè ens serveix per a atraure molts visitants”.

  Borrell tenia especials paraules d’agraïment “per a la Diputació de València, la Societat de Festers i les comparses en la consolidació d’una prova que aprofita l’esport per difondre les nostres festes. Un treball que enguany compta amb l’esforç dels Almogàvers però que als últims anys ha comptat amb el treball dels Abencerrajes i els Moros Berberiscos”, recordava. El regidor també animava a la ciutadania “a eixir al carrer, animar als participants i gaudir de l’ambient que envolta una prova com aquesta”.

  La cursa eixirà a les 18:00 hores des del C.C El Teler i recorrerà el carrer Dos de Maig, avinguda Sant Francesc, carrer Cantereria, Pont Vell, plaça de Baix, plaça Major, carrer Major, plaça de la Concepció, Dos de Maig, Martínez Valls, Daniel Gil, avinguda Almaig, plaça de la Coronació, carrer Rafael Juan Vidal, Comte Torrefiel, carrer del Regall, de la Magdalena, Pont de Santa Maria, avinguda de la Diputació, avinguda Almansa, Pont del Salt del Bou, Ronda Oest, carrer Vicent Lluis Montés, Santa Teresa, Jaume I el Conqueridor, avinguda del Llombo, Comte Torrefiel, Santa Teresa, avinguda de la Generalitat, Parc de Benarrai, Daniel Gil, Martínez Valls, Dos de Maig, per finalitzar de nou en el C.C El Teler.

  El regidor d’Esports destacava també l’interès per fomentar la pràctica esportiva de les proves de “running” que venen fent-se trimestralment a la ciutat, “ja que és un esport que pot practicar gent de qualsevol edat i que a més està comptant amb una participació creixent de les dones, que és un dels objectius que tenim des de la regidoria”. Borrell també demanava disculpes “per les molèsties que puga comportar aquesta cita esportiva, que anem a tractar que siguen les mínimes possibles”, assenyalava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -