amic ficcions
Home > Economia > Empreses i comerços > Coeval, Previnsa i Fundae presenten a Ontinyent les novetats de la formació programada per les empreses

Coeval, Previnsa i Fundae presenten a Ontinyent les novetats de la formació programada per les empreses

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent , va anar el lloc on s’ha celebrat una Jornada sobre novetats en la formació programada per les empreses organitzada per COEVAL i Previnsa amb la col·laboració de Fundae (Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació).

La Jornada va ser presentada pel Secretari General de COEVAL Vicente Donat i per Luis Plaza Gerent de Previnsa i en la mateixa es van analitzar per part de Fundae les novetats de la nova regulació establida en el Reial decret 694/2017 de 3 de juliol pel qual es desenvolupa la Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el Sistema de Formació Professional per a l’Ocupació, concretament les novetats centrades en la Formació Programada per l’empresa i aclarir possibles dubtes i inquietuds sobre les mateixes, traslladant directament Fundae com gestionar la mateixa i les bonificacions que corresponen a les empreses. La ponència la duc a terme personal tècnic de Fundae, concretament David Jerez i Pedro González, i després de la mateixa van respondre en interessant col·loqui a les preguntes dels assistents.

COEVAL amb la realització d’aquestes Jornades pretén acostar a la Vall D ́Albaida informació empresarial de la màxima utilitat per als seus Associats, tal com vénen fent des de fa molts anys, complint amb açò amb un dels seus principis bàsics: aproximar el coneixement d’aquells temes essencials que afecten a les empreses i que han de conèixer per a la millora de la seua professionalització, com en aquest cas ha sigut la formació permanent en les mateixes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Innovall clúster i els seus membres en el Fòrum innovació Franc-Espanyol 2019

Dilluns passat 18 va tindre lloc a València el Fòrum innovació Franco-Español 2019, que la …