fira 728×90
Home > Cultura > Festes i tradicions > Diputació millora la seguretat i senyalització a l’Ermita de Sant Esteve

Diputació millora la seguretat i senyalització a l’Ermita de Sant Esteve

L’emblemàtica Ermita de Sant Esteve d’Ontinyent estrena noves millores de la mà de la Diputació de València i l’Ajuntament d’Ontinyent. En concret, s’ha instal·lat noves baranes al mirador i s’han col·locat sillars senyalítics al camí d’accés realitzats en pedra i vidre i decorats amb versos. L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació, Jorge Rodríguez, comprovava hui de primera mà el resultat de l’actuació, acompanyat pels regidors Jaime Peris i Manuel Cuesta; El President de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, José Vicente García, junt als membres de l’associació José Mª Micó i Pepe Bas; i l’artista autor dels sillars, Pep Sanjuán.

Jorge Rodríguez destacava que Sant Esteve “no sols és un dels símbols de la tradició local sinó també és un lloc que rep a diari a desenes de veïns de tota la comarca que acudeixen a aquest entorn a practicar esport”, motiu pel qual “Des de l’Ajuntament i la Diputació hem treballat colze a colze amb l’Associació de Llumeners per anar realitzant millores a l’entorn de l’Ermita, que no acaben ací sinó que anem a continuar”, avançava.

La col·locació de les noves baranes, executada perl departament de Serveis Municipals, i la instal·lació dels nous sillars senyalítics cada 500 metres en la pujada a l’Ermita, han comptat amb una subvenció d’al voltant de 23.000 euros de la Diputació de València, suposant una segona fase de la intervenció realitzada en 2016 per a garantir l’accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda amb un sistema de rampes, que va suposar també una inversió d’altres 23.000 euros. A aquestes actuacions cal afegir també el desbrossament dels més de 3 quilòmetres del camí que porta a l’Ermita també en 2016, coincidint amb l’any del 350 aniversari de l’Ermita.

José Vicente García tenia paraules d’agraïment “per a la Diputació, l’Ajuntament i sobretot l’alcalde, per fer possibles estes millores i les que anem a seguir executant en un espai tan estimat per tots els ontinyentins i ontinyentines com és la nostra Ermita de Sant Esteve”, concloïa.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Una manifestació per celebrar el Dia contra la Violència de Gènere

La regidoria d’Igualtat fa una crida a la ciutadania a participar del conjunt d’activitats previstes