29/01/2023 - 6:34
Més
  IniciVall d'AlbaidaBocairentBocairent convoca la tercera edició de les ajudes a la rehabilitació d’immobles...

  Bocairent convoca la tercera edició de les ajudes a la rehabilitació d’immobles del barri medieval

  Fins el 12 d’abril tenen les persones propietàries d’immobles del barri medieval de Bocairent per a sol•licitar les subvencions a la rehabilitació de cases convocades pel consistori mitjançant l’Àrea d’Espais públics i naturals. D’aquesta forma, l’Ajuntament obri la tercera edició del programa d’ajudes que pretén “incentivar la millora particular del parc de vivendes del nucli antic”, en paraules de l’alcalde, Josep-Vicent Ferre, arran de la publicació en el Butlletí oficial de la província d’aquest dilluns, 25 de març, de l’anunci de convocatòria.

  Les subvencions poden arribar fins als 8.000 euros i suposen un 75% de la inversió realitzada en l’habitatge habitual per persones empadronades mentre que en el cas de segones residències la quantia cobreix el 50%. Els treballs hauran d’estar conclosos el 31 d’octubre per a procedir, posteriorment, a la justificació de l’ajuda concedida.

  En total, l’Ajuntament compta enguany amb 66.000 euros per ajudar el veïnat a millorar les seues condicions de les seues llars. Així, als 50.000 euros destinats als immobles del barri medieval se sumen els 10.000 euros dedicats a completar les subvencions autonòmiques del Pla Renhata de reforma interior de vivendes i del Pla Renove de finestres a més de 6.000 euros previstos per a sufragar part del cost de tramitació de l’informe d’avaluació de l’edifici que configura la novetat en el pressupost del 2019. Igualment, a aquestes xifres cal afegir els 25.000 euros inclosos per a actuacions de conservació en habitatges del barri medieval i els 6.000 euros per a rehabilitar l’aljub del reg de les Solanetes inclòs en l’àmbit del bé d’interés cultural de primer ordre que constitueix el nucli antic de Bocairent.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit