Bocairent roman obert durant el cap de setmana amb motiu del Dia internacional dels museus

0

Els recursos turístics de Bocairent romandran més oberts de l’habitual durant el cap de setmana, 19 i 20 de maig, amb motiu de la commemoració del Dia internacional dels museus que inclou també fins a set activitats. D’aquesta forma, les Covetes dels moros, la cava de sant Blai, les coves del Colomer, la plaça de bous, el monestir rupestre així com les sis col•leccions locals (arqueològica, Antonio Ferri, paleontològica, festera, parroquial, i d’oficis i costums) comptaran amb horaris amplis per poder visitar-los.

No obstant això, la plaça de bous serà un dels atractius protagonistes en el 175 aniversari de la seua inauguració amb una obertura especial dissabte de 22.00 a 24.00 h completada amb una exposició d’instantànies nocturnes realitzades per l’Associació fotogràfica de Bocairent. Igualment, un taller infantil sobre arqueologia i un altre de treballs manuals així com una degustació de productes típics formen part de la programació prevista.

Per una altra banda, ‘Bocairent obert’ tindrà també com a proposta destacada la presentació (diumenge a les 12.30 h) del quadern didàctic del museu dedicat al pintor Antonio Ferri. El segon volum de la col•lecció impulsada pel consistori el 2016 arran de la presència del Lleó ibèric a la localitat proposa una total de setze activitats per a aprofundir en la trajectòria artística d’un dels pintors valencians més importants del segle XX i inicis del XXI.

Publicitat