25/06/2022 - 15:56
IniciVall d'AlbaidaBocairentEl Consell aprova un conveni amb l'Ajuntament de Bocairent per a la...

El Consell aprova un conveni amb l’Ajuntament de Bocairent per a la reurbanització del carrer Baixada al Tint

El Consell ha autoritzat un conveni entre la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica i l’Ajuntament de Bocairent per a l’execució de les obres de reurbanització del carrer Baixada al Tint, del barri medieval.

La subvenció per part de la Vicepresidència Segona per a executar l’obra ascendeix a 300.000 euros. Es tracta d’una intervenció en una superfície de 417 m2.

La intervenció se centra en el carrer Baixada al Tint, com a continuació de les actuacions d’urbanització dels espais situats sota la torre dels Portuguesos i les restes de l’antiga muralla.

Es tracta d’una obra que continua la intervenció actual en realització mitjançant l’execució del projecte aprovat en 1997 per la Generalitat i que pretén frenar la deterioració i degradació del conjunt històric artístic del barri medieval, contribuint al ressorgiment de la malparada economia d’aquesta part de la ciutat.

Es pretén que aquesta part de l’estructura urbana de Bocairent siga una espai viu, capaç d’albergar les funcions pròpies d’una vida urbana en condicions de servei, ús i habitabilitat adequades.

Les actuacions a desenvolupar suposen principalment la reurbanització del carrer, incloent la restauració o substitució del solat, la restauració parcial dels murs de maçoneria de tancament d’alguns horts, la restauració parcial i sanejat d’alguns murs de contenció de pedra de maçoneria, la substitució parcial de les proteccions en fusta i complement amb barana metàl·lica en alguns punts d’accés complicat i la il·luminació, seguint el sistema d’il·luminació de la resta del barri medieval.

El conveni de col·laboració estarà vigent des de la seua signatura fins al 31 de desembre de 2022.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents