valencia turisme fitur

Bocairent elimina la totalitat del deute municipal

El ple de l’Ajuntament de Bocairent celebrat aquest dimarts, 2 d’abril, va aprovar, a proposta del govern socialista, destinar 227.769,37 euros del superàvit del 2018 per a eliminar la totalitat del deute municipal que tenia un període d’amortització fins el 2026. En concret, quedaran cancel·lats deu préstecs contrets pels equips anteriors a l’entrada de l’encapçalat per Josep-Vicent Ferre a partir del 2007.

Enguany, el consistori ja havia anul·lat el 14 de febrer passat altres dos operacions de crèdit a càrrec del pressupost municipal per valor de 50.000 euros aproximadament. D’aquesta forma, els comptes de l’exercici següent “podran destinar els 99.367,21 euros prevists en el 2019 per a quotes bancàries a altres necessitats i als projectes que engrandeixen el benestar diari de les persones”, en paraules de l’alcalde Josep- Vicent Ferre.

Amb aquesta darrera operació, l’equip de govern socialista culmina una legislatura en la que la reducció de deute supera el milió d’euros. Així, des d’un principi es va emprendre “una política de contenció econòmica que recull ara els seus darrers fruits amb la cancel·lació total de préstecs”, com destaca el primer edil.

No obstant això, la gestió diària “no ha obviat les inversions per a millorar els serveis municipals o la trama viària com les actuacions en diverses zones del nucli urbà o en els polígons industrials”, segons fonts socialistes. Igualment, la dinamització social amb una extensa programació cultural, juvenil, esportiva i de promoció turística o una aposta decidida pels serveis socials municipals conformen altres línies de treball que no s’han deixat de banda malgrat el rigor pressupostari i no haver-hi augmentat la pressió fiscal sobre el veïnat de Bocairent en els últims exercicis.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Óscar Borrell lamenta “la relliscada” de Compromís al voltant de la piscina coberta

El regidor demana a la formació nacionalista “que pregunten o s’informen millor abans de difamar i afectar els treballadors i treballadores dels serveis públics”