16/06/2024 - 16:29
Més

  Antonio Calzado parlarà del franquisme a l’associació de veïns del Llombo

  Altres notícies

  L’Associació de Veïns el Llombo organitza i patrocina la conferència “El franquisme, totes les tonalitats del negre” que Antonio Calzado Aldaria farà el proper dia 11 (dijous) d’abril de 2019 al local social i cívic el Llombo. El local es troba al carrer de Jaume I el Conqueridor, número 7-baix, d’Ontinyent. 

  Antonio Calzado es doctor en Història Contemporània per la Universitat de València i es un dels majors experts valencians en el franquisme. La xarrada abordarà, amb dades, què va ser el franquisme —més enllà dels tres anys de guerra— fins a la desaparició física del dictador. Inclòs, segons Calzado, amb l’aportació de dades, es va allargar la repressió del franquisme fins 1979. L’últim apartat de la conferència estarà centrat en Ontinyent, amb una sèrie d’exemples il·lustratius del que va representar la dictadura al poble. 

  L’acte està previst per a les 19:45 hores. En acabar, s’inaugurarà la mostra temàtica sobre el franquisme i que porta el mateix nom que la conferència. Posteriorment se servirà un vi d’honor.  

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -