Antonio Calzado parlarà del franquisme a l’associació de veïns del Llombo

L’Associació de Veïns el Llombo organitza i patrocina la conferència “El franquisme, totes les tonalitats del negre” que Antonio Calzado Aldaria farà el proper dia 11 (dijous) d’abril de 2019 al local social i cívic el Llombo. El local es troba al carrer de Jaume I el Conqueridor, número 7-baix, d’Ontinyent. 

Antonio Calzado es doctor en Història Contemporània per la Universitat de València i es un dels majors experts valencians en el franquisme. La xarrada abordarà, amb dades, què va ser el franquisme —més enllà dels tres anys de guerra— fins a la desaparició física del dictador. Inclòs, segons Calzado, amb l’aportació de dades, es va allargar la repressió del franquisme fins 1979. L’últim apartat de la conferència estarà centrat en Ontinyent, amb una sèrie d’exemples il·lustratius del que va representar la dictadura al poble. 

L’acte està previst per a les 19:45 hores. En acabar, s’inaugurarà la mostra temàtica sobre el franquisme i que porta el mateix nom que la conferència. Posteriorment se servirà un vi d’honor.  

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent qualifica “d’atac sense precedents a l’aprenentatge de llengües” la retallada d’un 33% en els grups de l’EOI

El Govern d’Ontinyent ha donat tot el seu suport a les reivindicacions del claustre de …