20/05/2024 - 6:09
Més

  Dissabte i diumenge arriba la 9a edició del Porrat de Sant Antoni a Castelló de Rugat

  Altres notícies

  Enguany comptarà amb 4 foodtrucks i una zona de torrada lliure per a l’autoservei de comerciants, visitants i veïns

  Les versions dels 80 i els 90 de Los Ray-Band amenitzaran amb música en directe la nit del dissabte.

  Gómez: «volem donar-li un aire nou al porrat amb atractiu i varietat que ajuden a promocionar el comerç local, un pilar fonamentals per al desenvolupament del poble»

  La novena edició del porrat de Sant Antoni de Castelló de Rugat arriba carregat de novetats. Com reconeix el regidor de festes, Paco Gómez: «volem donar-li un aire nou al porrat amb atractiu i varietat que ajuden a promocionar el comerç local, un sector clau de l’economia local». Per aconseguir-ho, comptaran amb quatre food-trucks, els vehicles de moda en matèria d’alimentació. Tres d’ells oferiran menjar salat i l’altre, dolç. Els que vulguen portar-se la carn la podran torrar en la zona de torrada lliure habilitada i sopar en les taules de la zona gastronòmica. La nit del dissabte, a més, estarà amenitzada per les versions dels 80 i els 90 de la Ray-Band.

  Els més menuts podran disfrutar d’una gran zona de jocs tradicionals de fusta, inflables per a botar, circuit de cars o futbolins gegants. I també hi haurà una zona d’exposició de vehicles. Tot això sense oblidar, esclar, les paradetes de comerços locals i associacions, així com el mercat medieval. Com assenyala Gómez «la nostra voluntat és que tant els veïns de Castelló com els dels pobles del voltant puguen escollir entre moltes opcions i conèixer els productes comerços locals i les activitats que promouen les associacions, pilars fonamentals per al desenvolupament del poble».

  El porrat s’inaugurarà dissabte 16 de gener a les 11 del matí. A les 20: 30 es cremarà la foguera de Sant Antoni a la plaça de la Constitució, precedida pel passa-carrer de la banda de música. Diumenge al migdia serà la benedicció dels animals a l’ermita, la rifa del porquet i el repartiment del pa beneït. I a les 17 hores, a l’encreuament dels carrers Ausiàs March i Joanot Martorell ballarà el grup de danses l’Ofra.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -