Amplien el pati principal del cementiri per valor de 430.000 euros

Els veïns i veïnes d’Ontinyent podran gaudir aquesta festivitat de Tots Sants dels resultats de les importants millores executades a l’ultim any per l’Ajuntament al pati principal del Camp Sant, per un import total de més de 430.000 euros. L’alcalde Jorge Rodríguez, i els regidors de Cementeri i Territori, Mercedes Pastor i Jaime Peris, visitaven hui el visiten el resultat de la posada a punt del recinte, que compta amb 640 ninxols i 116 colombaris nous a més d’una renovada imatge i millors equipaments.

L’alcalde destacava que la intervenció integral executada “era una necessitat que tenia la ciutat, i amb la que hem volgut que aquest espai fora el més digne possible”, destacant “el bon treball i la coordinació entre els regidors Jaime Peris, Mercedes Pastor i Manuel Cuesta, que han fet possible que aquest proper 1 de novembre tot estiga en les millors condicions possibles en aquest lloc on totes i tots venim a buscar pau i recordar als nostres desapareguts”, manifestava.

Mercedes Pastor, que agraïa el bon treball dels funcionaris municipals i la voluntat de col·laboració dels regidors Cuesta i Peris, destacava que des de l’Ajuntament “hem avançat molt en esta legislatura en la millora del Cementeri i amb les obres realitzades està ja amb el 50% del recinte asfaltat, incloent el pati on es fa la missa dels difunts, pel que estem molt satisfets”, assenyalava.

Cal recordar que al segon semestre de 2017 es va executar al pati principal del cementeri una intervenció sobre una superficie de 3112 m2, que a més de dotar-se de 4 nous blocs de ninxols i un bloc linial de columbaris, compta amb noves instal·lacions de xarxa de pluvials, enllumenat i electricitat; megafonia; paviments; mobiliari i jardineria, substituint-se els pins per altres espècies com xipresos, llidoners, bojs i plantes de flor. Estes obres, que van tenir un cost de 383.000 euros, es veien continuades enguany amb una actuació pressupostada en prop de 50.000 euros que ha estès les millores a l’espai de 431’25 m2 adjacent a l’altar, a més de crear-se una nova vorera d’accés als nous columbaris de al voltant de 50m2.

Des de la regidoria de Cementeri també s’ha recordat que pel que fa als preparatius per a Tots Sants s’ha pintat els patis 1 i 4; forrat en pedra els murs del pati 4; s’ha completat la línia de megafonia que permet avisar del tancament del cementeri i posar música ambiental; i adquirit escales per fer més còmoda la col·locació d’elements florals per part dels visitants. A més a més, en la missa de Tots Sants es comptarà amb ambientació musical en directe de la mà d’Ad Libitum. Igualment es recordava que durant tot l’any està actiu el sistema de localització de nínxols posat en marxa juntament amb la regidoria de Modernització, accessible des de qualsevol ordenador i dispositiu mòbil a través de la web municipal i també a http://cementeri.ontinyent.es.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’exercit farà controls de confinament demà a Ontinyent

Una patrulla de l’exercit de Terra, formada per 32 soldats arribaràn demà dimarts a Ontinyent …