728×90 caixa onti estiu
Home > Educació > L’Escola de pares i mares tractarà a la seua programació l’educació inclusiva

L’Escola de pares i mares tractarà a la seua programació l’educació inclusiva

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Educació ha presentat la programació de l’escola de pares i mares per al trimestre d’octubre a desembre de 2018, amb un protagonisme destacat per a l’educació inclusiva i en convivència. A la presentació va acudir el regidor d’Educació, Óscar Borrell, acompanyat de la tècnica de l’àrea d’infància del Projecte Trèvol de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Cristina Bolinches.

Durant la presentació, Borrell va mostrar la seua satisfacció al comptar amb el Projecte Trèvol per al primer trimestre de l’escola de pares i mares perquè permetrà “mostrar que una societat sols pot millorar si tenim en compte totes les diferents capacitats de cada persona”, destacava. Esta taula redona amb el títol “Capacitats diferents, possibilitats infinites” tindrà lloc el pròxim 30 d’octubre de 2018 a la Sala Gomis (Recinte Firal) a partir de les 19:00h.

Bolinches va explicar que esta taula redona “és una acció més de les que el Projecte Trèvol du a terme i que estan encaminades cap a la potenciació de l’inclusió educativa dels xiquets i xiquetes dins de l’escola ordinària perquè la diversitat ens enriqueix a tots”, manifestava.

La segona taula redona serà el pròxim dimarts 27 de novembre a partir de les 19:00h al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València. Borrell va explicar que en esta segona xerrada es mostrarà la importància de l’educació no formal en l’aprenentatge dels xiquets i xiquetes perquè a través d’escoles d’estiu, campaments, clubs esportius i moviments juvenils els més menuts poden impregnar-se de valors, actituds i experiències que enriqueixen el creixement com a membres de la ciutadania. “Esta taula redona és el fruit de tot el treball que s’ha fet estos últims tres anys al Consell Educatiu Municipal on estan representats els agents educatius, socials i econòmics de la ciutat, així com les organitzacions educatives i les entitats públiques i privades de tot l’àmbit de la formació, tant reglada com no”, manifestava. Esta xerrada s’emmarca dintre de la programació que l’Ajuntament d’Ontinyent ha previst per a la setmana ‘Ontinyent, Ciutat educadora’.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Arranca el 150 Aniversari del col·legi La Milagrosa

El col·legi La Milagrosa ha donat inici a les activitats del 150 aniversari de la …