09/12/2023 - 19:01
Més

  Onada d’assalts i robatoris als instituts d’Ontinyent

  Altres notícies

  En les últimes setmanes, els tres centres d’educació secundària públics d’Ontinyent han patit assalts a les seues instal·lacions amb un modus operandi quasi idèntic. En les tres ocasions, la situació s’ha saldat amb destrosses, i en el cas de l’IES Pou Clar i l’IES Jaume I, també amb el robatori d’elements de valor.

  Pel que fa a l’IES Pou Clar, segons confirmava a Televisió Digital d’Ontinyent la seua directora, Imma Pla, els fets van ocórrer durant el cap de setmana de la fira. Es van forçar la major part de les portes de la planta baixa, on es troben despatxos, consergeria i secretaria, així com les de l’Escola Oficial d’Idiomes, i es va portar a terme el robatori de diners en metàl·lic, així com loteria i un ordinador. Els danys materials van afectar a les portes, el sistema d’alarma i la caixa forta del centre.

  Respecte al cas de l’IES l’Estació, en declaracions de Pere Vañó, director del centre, la nit d’aquest passat divendres, 2 de desembre, unes persones van accedir a l’interior de l’institut destrossant les portes de la consergeria i secretaria. En aquesta ocasió, la Policia Nacional es va personar ràpidament al lloc dels fets, on va certificar les destrosses però no va poder conéixer la identitat dels assaltants. El director apuntava que no se sabia el motiu de l’intent de robatori, ja que al centre no hi ha diners. Per sort, no es va trobar a faltar cap element. L’institut ha interposat la corresponent denúncia per l’assalt.

  Respecte al robatori de l’IES Jaume I, que es descobria ahir, va ser perpetrat també a la secretaria i consergeria del centre. Es van sostraure diners en metàl·lic, a la vegada que eren destrossades les caixes fortes del centre, el sistema d’alarmes i el circuit tancat de televisió de l’institut. La informació era explicada a aquest mitjà per part del director del centre, Francisco Ivars, qui també confirmava la interposició de la corresponent denúncia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -