19/07/2024 - 7:24
Més

  Arriba a Ontinyent l’obra “Pinoxxio”, guanyadora de 7 premis Max

  Altres notícies

  “Pinoxxio”, l’obra mes guardonada als últims premis Max de les Arts Escèniques (amb 7 guardons) arribarà aquest dissabte a Ontinyent, dins la programació trimestral prevista per la regidoria de Cultura. Es tracta d’un espectacle contemporani destinat a tota la família, i inspirat en l’immortal conte de Collodi, que es veurà el dissabte 10 a les 19:00 hores al Teatre Echegaray, que arriba de la mà de la companyia valenciana Ananda Dansa (Premi Nacional de Dansa 2006).

  L’espectacle, per al que es poden adquirir entrades al preu de 12 euros en anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura i de 15 euros en taquilla, tracta de la complexa relació entre pares i fills, de com les ànsies de papà Gepetto per educar al seu fill són inversament proporcionals a les ganes del fill Pinoxxio per seguir els seus impulsos de com la vida que tot jove cerca és la que guanya amb les seues pròpies batalles. Tot cuidant els detalls per a una versió estèticament útil, que no es limita a mostrar sinó que subratllen aquells aspectes de la història més propers a l’espectador actual.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadana “ a no deixar passar l’oportunitat de gaudir  sense eixir d’Ontinyent d’un espectacle ple d’imaginació que cuida tots els detalls en vestuari, escenografia, música, coreografies o il·luminació. Un espectacle familiar de primeríssima fila, que ha arrasat en els premis Max, els màxims guardons de l’escena espanyola”, recordava. En l’espectacle intervé a més a més una ballarina ontinyentina que actualment es dedica professionalment al mon de la dansa, Cristina Maestre Quiles. Borrell destacava que “ha estat un any amb molts i molt bons espectacles de dansa a la ciutat, i aquesta és la guinda del pastís”, concloïa.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -