13/07/2024 - 11:08
Més

  El Festival Diània torna aquesta setmana als carrers d’Ontinyent

  Altres notícies

  Aquesta setmana Ontinyent acollirà la segona edició del Festival Diània, organitzat per l’Assemblea de Joves Meruts, amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i diferents col·lectius. Per segon any consecutiu es planteja aquesta alternativa festiva i musical de les Comarques Centrals, que en aquesta ocasió canviarà d’ubicació respecte a l’any anterior, que es trobava als Camps de la Puríssima, i s’ubicarà al costat del Poliesportiu municipal.

  Cal apuntar que el cartell ha patit una modificació d’última hora, que va ser anunciada en la jornada d’ahir a les xarxes socials, ja que Tashkenti, el grup ontinyentí que s’acomiadava dels escenaris en aquest festival, el divendres dia 3, no podrà actuar per problemes de salut d’un dels seus membres. Des de l’organització es va actuar amb rapidesa i el seu lloc serà ocupat pels també ontinyentins Auxili.

  Pel que fa al Festival Diània en conjunt, les diferents activitats quedaran dividides en tres dies.

  El dijous dia 2 se celebrarà una vesprada de tallers, contacontes i altres activitats. Posteriorment, a les 21:00 hores, es realitzarà la presentació dels col·lectius organitzadors i un sopar popular, i a partir de les 22:15 hores actuaran, al Teatre Echegaray, Maria Arnal i Marcel Bagés, i Feliu Ventura.

  El divendres 3 d’abril se celebraran diverses activitats, com un campionat de pilota valenciana, una volta en bici, xarrades de diferents temàtiques, com la música electrònica o la situació del transport a les comarques centrals, un taller de clown o un acte de pintada de murals i grafitis. A la nit actuaran, a la zona de concerts, els grups Tardor, At-versaris, Auxili, Train To Roots i Oques Grasses.

  El dissabte dia 4 hi haurà, entre altres, un taller de danses, un taller i campionat de pilota valenciana, una jam session, karaoke en valencià, taller de feminisme o una taula rodona amb participants de diferents moviments en defensa del territori.

  A més, a l’esplanada de l’antiga fàbrica de Tortosa i Delgado se celebrarà, com ja va ocórrer l’any passat, el concurs de paelles, organitzat pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent. L’acte comptarà amb les actuacions en directe de Descarriados i Poetes anònims).

  A la nit, la zona de concerts acollirà les actuacions de Kaoba, La Trocamba Matanusca, Smoking Souls, Txarango i Green Valley.

  El preu de les entrades és de 15 €, pel que fa a l’entrada anticipada, i 20 € en taquilla (per als dos dies de Festival en ambdós casos), mentre que l’entrada per a un sol dia tindrà un preu de 10 €.

  A més, hi ha zona d’acampada gratuïta, igual que en l’anterior edició. Tota la informació sobre les activitats, la zona d’acampada, els concerts i la resta de qüestions es pot consultar a festivaldiania.com.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -