22/02/2024 - 1:24
Més

  Primer concurs a través d’Instagram de les festes de Moros i Cristians d’Agullent

  Altres notícies

  La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent ha convocat el primer Concurs de Fotografia de Festes de Moros i Cristians d’Agullent a través de la plataforma Instagram.

  Segons ha explicat Beatriz Albert, regidora de Turisme, hi hauran tres categories: Millor retrat/fotografia de detall, millor fotografia de l’Entrada i  millor fotografia d’ambient fester. El premi per a cada secció estarà valorat en 100€ i constarà d’un dinar per a dues persones a l’Antic Moli Fariner d’Agullent i un lot de productes tradicionals de la localitat.  “L’objectiu del concurs és copsar en  imatges els valors de les festes i de l’ambient de germanor que les envolta. És a dir, del que es tracta és d’arreplegar l’essència de la festa no només durant les desfilades oficials, sinó també l’ambient festiu en general”, comenta la regidora de Turisme.

  Cada participant pot presentar totes les fotografies que desitge a través de la plataforma Instagram, si bé per a participar al concurs cal que estiguen etiquetades com  #festesAgullent2016. Les fotografies hauran d’estar fetes entre el divendres 1 d’abril i el dimarts 5 d’abril, i no podran tindre cap tipus de contingut obscè, violent o ofensiu.

  Les bases íntegres del concurs es poden consultar tant a la web de l’Ajuntament d’Agullent www.agullent.es com a la web de Turisme d’Agullent www.turismeagullent.com així com al compte creat a per l’ajuntament a Instagram @agullent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -