El PSOE de Benigànim demana que Puchades “pague de la seua butxaca els 700.000€ de Gerocleop o dimitisca”

0

El PSPV adverteix que dur l’assumpte al Suprem “només faria la bola més gran” i demanen negociar amb l’empresa una solució “el menys gravosa possible”

El PSPV-PSOE de Benigànim ha demanat l’alcalde de la localitat, Juan Puchades (PP) “que pague de la seua butxaca els 700.000 euros de la sentència de Gerocleop, o que dimitisca i deixe de perjudicar el poble amb les seues desastroses decisions”. Els socialistes han realitzat estes manifestacions després de conèixer que el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) ha dictat una sentència a la qual s’obliga a tornar a l’empresa els 425.000 euros que va pagar en 2006 per unes parcel·les destinades a una residència de majors, a més dels interessos i les costes judicials del procés iniciat en 2009 contra l’empresa per danys i perjudicis pel retard a la construcció de les instal·lacions.

Des del grup municipal socialista, el regidor Cristòbal Barceló ha posat de relleu que “va ser el Govern del PP i no altre” qui va iniciar aquest procés judicial contra Gerocleop que ha desembocat en una sentència que, contant els costos judicials, pot superar una quantitat que rondaria el 20% del pressupost municipal. “Els socialistes ja vam advertir que la denúncia era una errada en tota regla de l’alcalde, per temerària i mal plantejada”, recorda Barceló, qui afegeix que “ara no valen de res els embolics que ens vullga vendre Puchades amb la cantinela del preu dels terrenys, entre altres coses perquè eixos arguments ja els va portar a la fiscalia i no van estar admesos fa anys per la justícia. La realitat és que ell es qui està governant des de 2007, és ell qui va decidir iniciar esta demanda, i ha de ser ell qui arregle l’embolic que ha creat”, explica.

En aquest sentit, Barceló ha advertit que el que deuria fer ara el Govern Municipal “és negociar amb l’empresa una solució el menys gravosa possible per a les arques municipals”, ja que, si s’opta per dur l’assumpte al Tribunal Suprem “es faria encara més gran la bola  de la quantitat a pagar en costes judicials, això sí, amb l’esperança de deixar-la al que vinga darrere, la qual cosa seria la decisió més irresponsable i alhora més covard que es podria prendre”, assenyala.

Des del PSPV-PSOE afegeixen que Puchades “està demostrant ser un consumat especialista en crear embolics i problemes a l’Ajuntament, a la Mancomunitat i a tot allò que toca.  Una errada d’aquest calibre mostra un grau d’incompetència política que segueix l’estel del caos econòmic que va deixar el PP de Beneyto en Albaida, un camí cap al desastre que els socialistes no anem a consentir que continue. Puchades ha de donar solució a l’enorme problema que ha creat, i si no es troba capaç, apartar-se”, conclouen.

Publicitat