28/02/2024 - 22:31
Més

  Saül Gómez i l’obra ‘Avern’, nominat als premis Hollywood Music in Media Awards

  Altres notícies

  El compositor i músic ontinyentí Saül Gómez, ha estat nominat als premis Hollywood Music in Media Awards per l’obra Avern, composada expressament pel compositor per a la celebració del 350 aniversari de l’ermita de Sant Esteve d’Ontinyent, i que es va estrenar el passat 3 de juliol al teatre Echegaray dins dels actes de celebració programats des de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve.

  L’obra “Avern” també forma part d’un audiovisual, dirigit per Cesc Biosca, creat expressament per a la celebració del 350 aniversari de Sant Esteve, que va ser presentat junt al sainet de Rosana Ferrero el passat 3 de juliol al Teatre Echegaray d’Ontinyent com a precedent de la romeria de Sant Esteve d’Ontinyent.

  Per al compositor, és la segon ocasió en que ha estat nominat, ja que l’any 2014 va ser nominat pel poema simfònic “La porta de l’Àngel” i l’obra “Santiago, Capitán Abencerraje”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -