Ahir a la vesprada es produïa un incendi a un bancal i un cobert d’una casa de camp d’Ontinyent que limita amb la coneguda com “Ruta del colesterol”, a la carretera CV-660, en el tram entre el Pont del Salt del Bou i la rotonda d’accés al Poliesportiu Municipal.

El foc, que durant una estona  va ser visible des de certa distància, per la seua grandària, junt amb una columna de fum negre, va ser extingit per una unitat de bombers d’Ontinyent. El camió va quedar instal·lat en el traçat de la mateixa “Ruta del Colesterol”, i des d’aquesta ubicació va apagar les flames, mentre desenes de caminants de la Ruta van esperar en un dels costats, observant la situació. Efectius de la Policia Local es van ubicar als passos de vianants i rodones de la zona per controlar de manera fluida el trànsit.

El divendres passat, també va haver un incendi a una vivenda ubicada al carrer Pintor Segrelles nº2. Al voltant de les 23:10 hores una patrulla de la Policia local es va desplaçar al lloc del succés, i va aconseguir sufocar el foc amb extintors. Va resultar ferida la persona propietària de la vivenda, qui va ser traslladada a l’hospital amb cremades als braços.

També el passat dilluns, 29 d’agost, s’originava un incendi al restaurant Paixixi d’Ontinyent, situat a l’Avinguda Daniel Gil. Segons fonts policials, un extractor de fums de la cuina es va encendre, segons sembla, per entrar en contacte amb el quadre elèctric. L’incendi, tot i que va ser sufocat amb rapidesa pels bombers, va causar gran alarma entre els treballadors i vianants de l’avinguda, a causa del fum que eixia del restaurant i les flames a la cuina.