“Ontinyent al Carrer” ompli la ciutat de música i activitats

0

Les activitats finalitzaran el proper cap de setmana amb una “marató de comerç”, tallers i música en directe al Carrer Major

“Ontinyent al Carrer”omplia el passat dissabte la zona comercial de la ciutat de música de la mà de les tres bandes locals. La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, l’Agrupació Musical d’Ontinyent i Tot per la Música, que aprofitaven el “Dia Mundial de la Música” s’han sumat a la campanya amb la que l’Ajuntament i el Consell Econòmic i Social (CES) pretenen fomentar la ciutat com a punt d’atracció comercial, i ho feien actuant al  Carrer Martínez Valls, la Plaça de la Concepció i el Carrer Major, on centenars d’espectadors es reunien per gaudir de la iniciativa.

Les activitats de dissabte a “Ontinyent al Carrer” incloien també una Fira del Llibre, organitzada per la Llibreria i l’Associació de Veïns de Sant Josep, que donava cabuda a un conta contes, un castell inflable, un taller de màgia i una simultània d’escacs, a més de comptar amb personatges infantils, tertúlies, firmes d’escriptors i descomptes del 10% en llibres. Un taller de rebosteria a l’aire lliure completava una programació a la que també s’afegia Comerç IN, que obria els seus establiments associats de 18:00 a 23:00 hores, amb descomptes especials de fins al 50% i altres promocions, i entre elles un sorteig d’entrades per al concert de la cantant Malú que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent per al 20 d’agost.

El proper serà l’últim cap de setmana de “Ontinyent al Carrer”, tancant-se la programació. El dissabte tindrem al Carrer Major una “Marató de Comerç” a càrrec de l’associació SOC, tallers de  manualitats de fang, papiroflèxia i un taller infantil de perruqueria, una demostració d’elaboració de gelats i granissats i les actuacions en directe dels grups “Momento Hannover” i “Descarriados” des dels balcons del carrer Major.

Galeria d’imatges

Publicitat