Conseller Vicent Marzà: «L’escola oficial d’idiomes de la Vall d’Albaida ja té nom, hem impulsat que es diga EOI Empar Granell, en homenatge a la que va ser una mestra referent, que ens va ajudar a estimar totes les llengües, no només als xiquets i xiquetes de la Vall d’Albaida sinó també de tot el País»

Demà el Ple del Consell, a petició de la Conselleria que dirigix Vicent Marzà, aprovarà el decret de creació de l’EOI Empar Granell. Cal recordar que des del departament del conseller Marzà es va impulsar que aquest curs la secció de l’EOI d’Ontinyent passara a ser una EOI autònoma. Ara es ratifica pel Ple del Consell i a més amb la denominació EOI Empar Granell en homenatge a una mestra de referència, que va exercir la major part de la seua trajectòria a Ontinyent, on vivia.

L’EOI d’Ontinyent és una aposta clara de la Conselleria d’Educació per a la millora del servei públic d’ensenyament d’idiomes a la Vall d’Albaida, augmentat l’oportunitat de formació en llengües a unes poblacions amb un teixit empresarial i financer que, en molts casos, tenen un tracte habitual amb el món empresarial d’altres països i assegurant els serveis formatius al conjunt de la ciutadania no sols d’Ontinyent sinó també de totes les poblacions d’aquesta comarca central.

L’EOI Empar Granell dona servei als 34 municipis de la comarca, que sumen una població d’unes 90.000 persones, 35.000 de les quals viuen a Ontinyent. Ofereix estudis en quatre llengües: alemany (nivells A2 i B1), anglés (A2, B1, B2 i C1), francés (A2 i B1) i valencià (C1 i C2) i el curs passat comptava amb 450 alumnes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.