11/12/2023 - 16:24
Més

  Yunke inaugura de Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent al pàrking de Paduana

  Altres notícies

  Les dimensions necessàries per a la realització de l’espectacle “Atzar o destí” del mag Yunke ha obligat a traslladar la inauguració del VI Festival de Circ i Teatre d’Ontinyent, que es durà a terme enguany al pàrking de l’antiga fàbrica de Paduana (a l’Avinguda de Sant Francesc), enlloc de la Plaça Major. El show Atzar o destí” tindrà lloc dissabte 23 a les 19:30 hores, en el nou pàrking de 5.600m2, amb un escenari delimitat sobre una superfície de més de 250m2 on Yunke realitzarà els seus trucs acompanyat d’una pantalla de 12m2, una tirolina i un camió amb pinça hidràulica, entre altres elements.

  A la presentació del festival, la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, va explicar que encara que normalment la inauguració del festival té lloc a la Plaça Major, en aquesta ocasió “per l’espectacularitat del show i les característiques que aquest requereix, hem decidit que el pàrquing de Paduana és un espai més adequat i on el públic podrà gaudir millor de la màgia de Yunke”. Amb “Atzar o Destí”, Yunke proposarà al públic un arriscat joc d’atzar amb quatre grans caixes, en una de les quals s’introduirà el màgic. El públic tindrà el seu protagonisme, perquè una persona a l’atzar serà escollida per a decidir en què orde s’aniran destruint amb un camió amb pinça hidràulica eixes caixes, sense conéixer en quina d’aquestes es troba Yunke.

  Cal recordar que el dissabte de matí el Passeig de Benarrai acollirà també dos espectacles del Festival de Circ i Teatre al Carrer. A les 11:00 hores els més menuts i menudes podran gaudir amb el “Petit Circ” de la companyia “El Pájaro Carpintero” i d’un espectacle de clown amb Pasquale Bergamotto.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -