08/12/2022 - 18:16
Més
  IniciCulturaMúsica i dansaLa sonoritat de l'arpa captiva als assistents del segon concert de l'Orquestra...

  La sonoritat de l’arpa captiva als assistents del segon concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

  El passat 9 de juny, al teatre Echegaray d´Ontinyent, se celebrava el segon concert de la temporada de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent. Un concert que va destacar per la celestial sonoritat de l’arpa, que segons els assistents els va fer connectar amb les seues emocions més profundes a través d’obres com “Variations pastorals sud un vieux noel” de Marcel Samuel-Rousseau, “Aria in classic” de Marcel Grandjany, o “Festival music” de Joan Martorell.

  Un concert que una vegada més va posar de manifest la importància de continuar recolzant un projecte formatiu amb més de vint anys d’història que dóna l’oportunitat de créixer a centenars de joves d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana.

  Este primer concert anomenat “Sons d’arpa” va estar dirigit per Toni Úbeda i va comptar amb Jaume Gimeno com a solista, que junt amb l’orquestra ens van obsequiar amb un espectacle memorable, titllat-ho de terapèutic per alguns assistents que abandonaven la sala descrivint-ho com “… Una sensació de pau, de felicitat… que ha de ser el més paregut al Nirvana”

  Aquest concert ha sigut possible gràcies al treball d’AD LIBITUM, de Caixa Ontinyent, de l’Ajuntament d’Ontinyent, a totes les empreses i particulars que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals.

  El proper concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent està previst per al dissabte 22 d’octubre a les 19.30h al teatre Echegaray d’Ontinyent i contarem amb el prestigiós director francès Xavier Gagnepain i els solistes Jacobo Christensen, David Apellániz i Carlos Apellániz, interpretant el triple concert per a violí, violoncel i piano i la simfonia nº1 de L.V. Beethoven.

  Per a totes aquelles persones que desitgen assistir als pròxims concerts i col·laborar en el projecte, podran informar-se a l´escola AD LIBITUM (carrer de Pius XII, 40, porta 1, 46870 Ontinyent, València), telefònicament en el 96 291 42 24 i a través de Whatsapp 635 44 22 05, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13:30 i de 16:30 a 20:00.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit