21/06/2024 - 0:22
Més

  L’Ajuntament d’Aielo de Malferit adjudica les obres de la zona verda del Parc Manuel Castelló Quilis

  Altres notícies

  La zona verda del parc Manuel Castelló Quilis serà reformada per a l’ús quotidià de les veïnes i veïns del poble. L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha adjudicat l’obra per un import de
  140.840,21€, dels quals 59.772,30€ son subvencionats pel Pla d’Inversiones de la Diputació de València 2020-2021 i la resta, 87.067,91€ corren a càrrec dels pressupostos municipals.
  Al procés de consulta de participació ciutadana les veïnes i veïns del poble van tindre l’oportunitat de presentar suggeriments per a la millora d’aquesta zona verda.

  Construcciones y Proyectos Coiber SL és l’empresa encarregada de dur a terme les obres per a les que tindrà un plaç d’execució de 4 mesos.

  Actualment la zona verda del parc està infrautilitzada ja que, en la zona sud-est es troba un mur de 2 metres d’alçada. L’objectiu és rebaixar aquesta part i obrir-la als carrers Rvd. Rafael Juan Vidal i Orient per a donar accés a la plaça a través d’un camí orgànic i accessible. L’obra també es centra en la millora i incorporació de jocs infantils amb paviments de gespa i cautxú, nous talussos, desnivells amb tobogans i una tirolina infantil. La proposta també contempla la incorporació d’una pèrgola bioclimàtica per a protegir del sol a l’estiu i facilitar l’assolellament a l’hivern, així com una font de terra que proporcione una agradable estada al parc per a tota la població.

  Un dels objectius també és recuperar espais públics per a la població que actualment no s’utilitzen i, a la vegada, millorar la situació mediambiental de la població, dotant-la de més zones verdes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -