29/09/2022 - 13:51
IniciVall d'AlbaidaAielo de MalferitL’Ajuntament d’Aielo de Malferit adjudica les obres de la zona verda del...

L’Ajuntament d’Aielo de Malferit adjudica les obres de la zona verda del Parc Manuel Castelló Quilis

La zona verda del parc Manuel Castelló Quilis serà reformada per a l’ús quotidià de les veïnes i veïns del poble. L’Ajuntament d’Aielo de Malferit ha adjudicat l’obra per un import de
140.840,21€, dels quals 59.772,30€ son subvencionats pel Pla d’Inversiones de la Diputació de València 2020-2021 i la resta, 87.067,91€ corren a càrrec dels pressupostos municipals.
Al procés de consulta de participació ciutadana les veïnes i veïns del poble van tindre l’oportunitat de presentar suggeriments per a la millora d’aquesta zona verda.

Construcciones y Proyectos Coiber SL és l’empresa encarregada de dur a terme les obres per a les que tindrà un plaç d’execució de 4 mesos.

Actualment la zona verda del parc està infrautilitzada ja que, en la zona sud-est es troba un mur de 2 metres d’alçada. L’objectiu és rebaixar aquesta part i obrir-la als carrers Rvd. Rafael Juan Vidal i Orient per a donar accés a la plaça a través d’un camí orgànic i accessible. L’obra també es centra en la millora i incorporació de jocs infantils amb paviments de gespa i cautxú, nous talussos, desnivells amb tobogans i una tirolina infantil. La proposta també contempla la incorporació d’una pèrgola bioclimàtica per a protegir del sol a l’estiu i facilitar l’assolellament a l’hivern, així com una font de terra que proporcione una agradable estada al parc per a tota la població.

Un dels objectius també és recuperar espais públics per a la població que actualment no s’utilitzen i, a la vegada, millorar la situació mediambiental de la població, dotant-la de més zones verdes.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents