08/12/2022 - 16:42
Més
  IniciCulturaMúsica i dansaL'Agrupació Musical Ontinyent celebra la segona jornada de concerts de l’Estiu Musical

  L’Agrupació Musical Ontinyent celebra la segona jornada de concerts de l’Estiu Musical

  El darrer divendres 8 de juliol l’Agrupació Musical Ontinyent va celebrar la segona jornada de concerts de l’Estiu Musical, el qual celebra tots els anys des del 1998. En aquesta ocasió vam tindre el plaer de gaudir de dos concerts, conformats per tres formacions diferents.

  En primer lloc, el concert del Cor Aria, presentat per Ximo Albero, tresorer de l’Agrupació, i dirigit per Marta Sempere, va actuar a les 20:30 hores a l’auditori Ramón Llin, ubicat al barri de Sant Rafel. Vam poder gaudir d’un repertori variat, en el que van sonar cançons com “Happy Day”, “Ain’t no mountain high enough”, entre d’altres, totes seguint un estil gospel i modern. Va ser un concert molt agradable en una ubicació que fins el moment no s’havia utilitzat per fer cap concert, i de segur que l’Agrupació, conjuntament amb l’Ajuntament, li donaran molt més ús.

  En segon lloc, al parc Vicent Andrés Estellés, vam tindre el plaer d’escoltar la banda senior i la banda jove de l’Agrupació a les 23:00 hores. El concert va estar presentat per Sergio Pomar, vicepresident de l’Agrupació.
  En primer lloc va actuar la banda senior, una formació dirigida per Juan Soler, amb pocs anys d’existència però amb molta il·lusió i molta passió per la música. Van fer un recorregut per la cultura musical valenciana de les festes de Moros i Cristians, interpretant, entre d’altres, marxes com “Capitania Cides”, “Mozárabes 1960” i pasdobles com “Educandos de Benejúzar”.
  Per últim, la banda jove, conformada per 50 joves músics i dirigida per Xus Gandia, va oferir al públic un viatge per l’antiga Roma, interpretant obres com “Civitas”, “Pompeya” o la fanfarria romana “Gladius”.

  Per finalitzar, recordem que el pròxim divendres 15 de juliol, continua l’Estiu Musical amb la tercera jornada de concerts. En aquesta ocasió, actuarà la formació Sons d’Embat, liderada per Pau Barberà, músic de l’Agrupació, la qual interpretarà peces de música tradicional de Catalunya i València, arranjaments de música tradicional barretjades amb el diàleg polifònic de les veus i de melodies amb una reminiscència cèltica i bretona. Serà l’únic concert que tindrà cost dintre de l’Estiu Musical. Pots adquirir la teua entrada a la seu de l’Agrupació, tots els matins de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 hores i les vesprades

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit