08/12/2022 - 17:09
Més
  IniciCulturaLa Mancomunitat convoca la 23a edició del Premi de Literatura Eròtica

  La Mancomunitat convoca la 23a edició del Premi de Literatura Eròtica

  La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, amb la col·laboració d’Edicions Bromera, acaba de convocar la 23 edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. Dotat amb 4.000 euros i la publicació en Bromera, «des de la Mancomunitat volem acreditar un gènere literari singular, alhora que contribuïm a la promoció de la literatura en la nostra llengua» indica el conseller de Cultura, Fede Vidal. El termini d’admissió d’originals acabarà el 23 de juny, per al qual cosa el premi comença a tornar a les dates habituals després d’haver recuperat l’any passat el seu caràcter anual.

  El jurat de la 23a edició estarà constituït per Mariló Álvarez d’edicions Bromera; Josep Andrés com a representant de la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del valencià; Àngel Cano a proposta de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida; la guanyadora de l’última convocatòria, Josepa Sopeña; així com el president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida o persona en qui delegue, que presidirà el jurat.

  Amb Demana-m’ho així i et diré que sí, que serà editada en breu per Bromera, Josepa Sopeña es va endur el premi en desembre de l’any passat en l’acte de lliurament celebrat a Quatretonda. La novel·la narra les experiències de dues amigues que s’ho conten tot des de menudes amb un joc de converses entre Helena i Elsa a través de la xarxa, del telèfon i dels records, un mecanisme narratiu que aporta ritme i creativitat a la narració.

  El Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida és l’únic guardó en literatura eròtica convocat per una institució pública en tota Espanya. Tant per la dotació econòmica com, sobretot, per la seua peculiaritat, conforma una de les principals convocatòries literàries del territori valencià. És tracta a més d’un dels principals esdeveniments culturals impulsats des de la Mancomunitat i dels que compten amb una major rellevància pública, com demostra la procedència ben diversa dels guanyadors d’un premi que l’any passat va reunir 18 aspirants.

  Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

  El més llegit