Quatre col·legis d’Ontinyent trien la jornada continuada per al pròxim curs

0

Els col·legis Lluís Vives, Rafael Juan Vidal, Vicente Gironés i Santa Maria d’Ontinyent han aprovat la jornada escolar continuada per als seus centres, que entrarà en vigor el pròxim curs 2017-2018. En canvi, els col·legis Martínez Valls, Bonavista i Carmelo Ripoll seguiran fent la jornada partida com fins ara.
La decisió es prenia ahir per part dels diferents centres educatius, a través d’una votació en la qual participaven els pares i mares de l’alumnat.

L’horari de la jornada continuada serà de 9 a 14 hores, i durant el seu transcurs s’impartiran els continguts lectius. De les 14 a les 15:30 hores es respectarà l’horari de menjador, i de 15:30 a 17 hores es realitzaran classes extraescolars, que hauran de ser gratuïtes per a l’alumnat del centre. En aquest cas, cada centre escolar decidirà quina activitat i quins monitors les realitzaran, ja que continuarà sent obligatori mantenir aquest horari escolar.

Pel que fa a l’educació infantil, encara no s’ha confirmat la distribució horària, però no serà igual que la de primària.

Cal recordar, que per a decidir aquesta modificació horària, els centres escolars havien decidit prèviament si volien realitzar o no la votació. En el cas d’Ontinyent, han declinat realitzar la votació els centres del Convent, Sant Josep i la Pureza.

Publicitat