En marxa l’edició dels “Espais Familiars” per a 2019

Les famílies d’Ontinyent ja poden inscriure’s des del proper dilluns a una nova edició dels “Espais Familiars”, un servei totalment gratuït per a famílies amb  xiquets i xiquetes de zero a tres anys, posat en marxa des de l’àrea de Política per a les Persones de l’Ajuntament, que que tindrà lloc  des de febrer a juny.  

La regidora coordinadora de l’àrea, Sayo Gandia,  explicava que “es tracta d’un servei que compta amb una gran acceptació, i que pretén acompanyar a les famílies assistents en el seu creixement mitjançant la comunicació, l’intercanvi d’experiències i el joc amb els fills i filles”, assenyalava. Així, es realitzen trobades setmanals on els protagonistes són les criatures i la seua relació amb els tutors/es, es promou un vincle saludable a través del joc i es programen xerrades i tertúlies dirigides per professionals del món sanitari i educatiu.

La programació prevista inclou activitats variades com com musicoterapia, taller d’alimentació saludable, expressió artística i sensorial, conta-contes, joc lliure o psicomotricitat, entre d’altres. Les sessions es realitzaran a l’Edifici UNED, en el Grup Ramón Llin del Barri de Sant Rafael, distribuint-se en  tres grups, segons l’edat dels menuts en el moment de la sol·licitud d’inscripció: de 0 a 1 anys Dilluns de 11’00 a 13’00 h; de 1 a 2 anys Dimarts de 18’00 a 19’30 h i de 2 a 3 anys Dimecres de 18’00 a 19’30 h.

La sol·licitud d’admissió als Espais Familiars es realitzarà del 14 al 18 de gener mitjançant instància general que es presentarà al Registre d’Entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent o oficina PROP. La instància (Instància General de l’Ajuntament d’Ontinyent) pot descarregar-se a la web municipal i caldrà especificar, a més de les dades de la persona sol·licitant, les dades d’identificació del menor: nom i cognoms i data de naixement. Cada família podrà podrà sol·licitar més d’una plaça si té fills/es de diferents edats (en instàncies diferents) però sols podrà participar a un grup del programa. 

Les admissions es realitzaran per sorteig de les sol·licituds rebudes al grup de 0 a 1 anys, mentre que als grups de 1 a 2 i de 2 a 3 anys tindran prioritat les famílies que van participar als Espais Familiars l’any 2018, mentre que la resta de places es sortejaran entre les sol·licituds rebudes. Les llistes de les famílies admeses i les de reserva es publicaran a partir del 28 de gener a la web municipal i al tauler d’anuncis de l’edifici de l’Ajuntament, podent ampliar-se la informació al telèfon 96.291.82.22 o a espaisfamiliarsontinyent@gmail.com

La regidora expressava el seu agraïment al treball que es realitza al programa “espais familiars” perquè és una manera de donar a conèixer tots els serveis que des del departament de serveis socials es realitzen per cobrir les necessitats de totes les edats de la població.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …