Som Compromís plural

El passat 14 de desembre a la darrera assemblea de Compromís vam fer oficial la nostra candidatura, encapçalada per mi, Vicent Xavier Vila, actual portaveu de Compromís al consistori ontinyentí. Vam fer l’anunci oficial al lloc i al moment que pertoca, davant el col·lectiu i un mes abans de que s’enceten oficialment el procés de primàries de Compromís arreu del País Valencià.

Esta candidatura no és una ocurrència precipitada, ni una opció unilateral i personal, molt al contrari es tracta de la cristal·lització d’un procés de converses i consultes, a banda per suposat d’un tast a la realitat social de la capital de la Vall d’Albaida. L’equip de Compromís plural, com ja hem explicat, el conformen membres de totes les veus de la Coalició Compromís, tant del Bloc com d’Iniciativa, Verds i Gent de Compromís, per això el nostre nom, perquè tota l’essència de Compromís està representada.

El nostre equip el conformen un grup heterogeni de persones, amb paritat i de caràcter Inter-generacional, barrejant així la experiència dels més majors i la empenta dels més joves. Ara és ja moment de presentar alguns dels membres del nostre equip, donat que per suposat també cal posar nom i cares al projecte.

En primer lloc ens acompanya Lídia Chàfer, membre d’Iniciativa, de 41 anys, actual regidora de Compromís per Ontinyent, coordinadora de ventes a una empresa tèxtil i llar on line amb més 25 treballadors, en segon lloc Pep Alfonso de 49 anys, membre dels Verds, escriptor i actual secretari de grup de Compromís Ontinyent a l’ajuntament, en tercer lloc Cristina Belda, de 36 anys, simpatitzant de Compromís, politòloga i formadora coaching, a continuació Josep Vte Belda de 46 anys, Economista, amb una llarga experiència en l’administració pública, a més a més Sara Alberca d’Iniciativa amb 28 anys d’edat i treballadora a l’empresa privada, Robert Penadés de 27 anys, graduat en A.D.E i emprenedor així com Jordi Belda també de 28 anys, escriptor i doctorando en Telecomunicacions.

A este grup de gent ens acompanyen persones amb molta experiència i validesa en política i l’administració com ara Joan Gilabert, Evarist Beneyto, Neus Penadés, Manel Alberca, Imma Moscardó, David Gironés, Adela Mayor o Fran Albero entre altres, per tant som un equip cohesionat, amb ganes de treballar i amb una idea clara de la ciutat que volem. Una ciutat integradora, reforçant l’atenció social, una ciutat universitària, promocionant el Campus d’Ontinyent, amb oportunitats per als més joves i per als majors de 45 anys amb una aposta clara per l’ocupació, una ciutat sostenible, amb més espais i vies verdes, amb la promoció d’energies renovables i netes, una ciutat en definitiva per a les persones, per a totes i tots les ontinyentines i ontinyentins. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre vicentxavier

Avatar
37 anys, llicenciat en Història.

També pot interessar-te

El Pacte per la Sanitat, un espai on cabem totes i tots

Després de molt de temps demanant la convocatòria del Pacte per la Sanitat, dilluns 1 …