12/04/2024 - 13:41
Més

  Un homenatge a Queen i dos espectacles que reivindiquen a la dona encapçalen el semestre cultural

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la seua programació cultural per als pròxims mesos de gener a maig, i que comptarà amb l’espectacle “We Love Queen” i dues representacions que reivindiquen a la dona com a cites més  destacades. La regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava que “una vegada més hem intentat configurar una programació de qualitat, digna per a una ciutat com Ontinyent, a uns preus el més ajustats posibles. A més a mes sumarem altres activitats que organitza l’Ajuntament com Ontinyent Medieval i Ontinyent al Carrer, que tenen la seua programació específica”, explicava.

  El regidor de Cultura donava detalls d’una programació semestral començarà el pròxim divendres dia 18 de gener amb “Tenors” . A partir de les 22:00 hores el Teatre Echegaray acollirà aquesta representació que parodia els mítics concerts que durant els anys 90 van fer arreu del món els Tres Tenors.

  Diumenge 20 de gener a les 18:00 hores continuarà a la Sala Gomis el cicle de teatre familiar encetat pel consistori amb la representació de “Descobrint l’Illa del Tresor”. A continuació, el dia 10 de febrer arribarà a l’Echegaray “Concerto a Tempo d’Umore”, un espectacle que combina el teatre gestual amb molt d’humor. Divendres 22 de febrer i diumenge 3 de març arribaran a la Sala Gomis les dues representacions que reivindiquen a la dona: la primera serà “En Tierra”, que conta la història d’una dona pilot militar que després de quedar embarazada és destinada a pilotar un dron. La segona serà “Amelia…Que no te corten las alas”, un espectacle de dansa flamenca que conta la història d’Amelia Earhart, la primera dona que va creuar l’Atlàntic pilotant un avió. 

  El 10 de març arribarà a l’Echegaray “Crimen Perfecto”, adaptació teatral del film d’Alfred Hitchcock, una obra oferida per l’Ajuntament que conclourà les activitats del cicle “Ontinyent Setmana Negra”.  El 7 d’abril hi haurà altre espectacle per als més menuts, “Mi Primer Vivaldi”, una idea original d’Ara Malikian que portarà a xiquets i xiquetes a un viatge musical per les estacions de Vivaldi. El 12 d’abril serà torn a l’Echegaray per a “Molt de soroll per a no res”, adaptació teatral de l’obra de Shakespeare interpretada per la companyia Teatre de l’Abast. Finalment el 10 de maig arribarà “We Love Queen”, on les companyies Yllana i Barabú faran un homenqtge a la música de Queen teatralitzant-la sense perdre l’essència de les cançons. 

  Àlex Borrell animava “a tota la ciutadania i veïnat de la comarca a gaudir d’aquesta programació, amb la qual esperem continuar amb la gran acceptació de públic que hem vingut tenint tota la legislatura” concloïa el regidor. Cal recordar que a tota l’oferta cultural municipal s’ha de sumar també l’agenda de programació de les diferents associacions i entitats locals que inclou festivals i concerts de música, teatre o dansa, entre altres. En tots els casos les representacions seran al Teatre Echegaray i  les entrades es podran adquirir a www.caixaontinyent.esi presencialment a la casa de cultura, amb descomptes en la venda anticipada.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -