Ontinyent rep més de 20.000 euros per desenvolupar el Pacte d’Estat contra la violència de gènere

La primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, junt a la regidora d’Igualtat i Dona, Paula García, i la tècnica de l’àrea, Neus Rubio, acudien este matí a la reunió informativa sobre la distribució dels Fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere a la Delegació del Govern. En concret, l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut 23.145,69 € a càrrec del Pressupost de 2018, però que podran gastar-se durant este 2019, per tal de dur a terme accions i programes que permeten desenvolupar l’esmentat pacte. Esta partida per a Ontinyent es duplicarà al Pressupost de 2019. 

Torró destacava que “les institucions públiques tenim la responsabilitat de desenvolupar accions que ajuden a acabar amb esta lacra. La violència de gènere no és una qüestió de l’àmbit privat sinó una senyal de la desigualtat a la nostra societat, per això és important desenvolupar este Pacte d’Estat”, manifestava. El crèdit es podrà destinar a campanyes de sensibilització, reforç de serveis municipals d’atenció a les víctimes i dels punts d’encontre familiar, entre d’altres accions.

El desenvolupament d’estes accions permetran reforçar les actuacions que l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Igualtat du a terme durant tot l’any, explicava García. Cal recordar, que el consistori manté un compromís ferm amb la lluita per la igualtat real i per això ja en 2017 es va adherir al Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere així com a la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere impulsada per la Diputació de València.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …