Començen els actes del Mig Any Fester d’Ontinyent 2012

El passat divendres 3 de febrer, la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia va encetar els actes, que al llarg de tot el mes, commemoraran el Mig Any Fester 2012.

A les 20.45 en la Sala d’Actes, es va procedir a la presentació del trofeus per a les diverses competicions esportives que han començat este mateix cap de setmana i a la presentació del Butlletí Informatiu, que va córrer a càrrec del Cronista de la Societat, Juan Antonio Alcaraz Argente, que, despés de repassar el naixement de la publicació, va informar dels continguts del número actual. També van intervenir el President de la Societat, Antonio J. Morales, que va explicar el sentit d’aquesta celebració anual i el 1r Tinent d’Alcalde del nostre Ajuntament, Josep Francés, que va rebre el primer ejemplar de la publicació. L’acte va finalitzar amb el lliurament d’un exemplar als Capitans, Ambaixadors i Banderers de 2012.

A partir de les 23.00 h. es va celebrar l’Assemblea Informativa, a la qual van assistir a més dels Càrrecs i els Primers Trons 2012, els membres de la Junta de Govern i els Presidents de les comparses i en la qual el President va informar puntualment sobre tots els actes que es desenvoluparan fins al proper 26 de febrer.

El dissabte i diumenge, 4 i 5 de febrer, amb un intens fred, el Poliesportiu Municipal va albergar les competicions esportives del Mig Any Fester.

En el Campionat de Futbol 7, després dels pertinents partits clasificatoris dels grups existents, es van disputar les semifinals. La primera d’elles entre Taifas i Moros Marinos, amb resultat de 1 a 3, va classificar a aquests últims per a la final. La segona semifinal la van disputar els Mossàrabs i els Llauradors, amb resultat de 5 a 3 per a l’equip del bàndol moro. La gran final la disputaran el matí del dissabte 25 de febrer, a l’Estadi Municipal El Clariano, les comparses de Moros Marinos i Mossàrabs, i es jugaran el tercer i quart lloc Taifas i Llauradors.

El campionat de vòlei també va tenir una nodrida participació de les comparses. Després de les eliminatòries prèvies, els Chanos van guanyar la primera semifinal als Moros Berberiscos, per 2 a 1, i els Almogàvers als Taifas amb el mateix resultat. Es va alçar amb el campionat la comparsa d’Almogàvers, derrotant en la final als Chanos. Els Taifas i Berberiscos van ocupar el tercer i quart lloc respectivament.

En quant al Campionat de Futbet infantil, els Mudéjares es van alçar amb el triomf final vencent als Moros Berberiscos per 7 gols a 4 .

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Albaida anúncia la suspensió de les capitanies i càrrecs en les festes de Moros i Cristians de 2020

Aquesta vesprada de dissabte, la població d’Albaida ha anunciat oficialment la suspensió de les capitanies …