30/03/2024 - 6:48
Més

    Cuesta creu que les crítiques del PP d’Ontinyent al pla d’estalvi demostren l’encert de les mesures

    Altres notícies

    El regidor diu que és “lògic” que qui va tancar tres pressupostos en pèrdues s’estranye de què es puguen rebaixar les despeses

    El regidor de Serveis Municipals d’Ontinyent, Manuel Cuesta, ha assegurat hui que les crítiques del Partit Popular al Pla d’Estalvi resulten “lògiques i normals” en una formació que en els seus anys al Govern va tancar els pressupostos amb importants dèficits. “A Lina Insa i Maria Abad els deu resultar complicat entendre que es pot estalviar sense tocar serveis bàsics, i per això els molesta que altres siga’m capaços de quadrar els comptes quan elles es dedicaven a generat forats econòmics”.

    Per eixe motiu, Manuel Cuesta pensa que les crítiques del PP “demostren l’encert de les mesures” i ha insistit en què “els seus insults ens esperonen per continuar treballant en el mateix sentit, perquè som concients de l’esforç que estem fent per tornar a posar sobre les vies un tren que el PP havia fet descarrilar en la seua irresponsable gestió”, ha afegit. El que si que demana Manuel Cuesta als populars és que “pregunten al seu representant en el Consell Econòmic i Social quin és l’estalvi en els distints contractes, com ara el de semàfors, parcs i jardins o ascensors, perquè sembla que tampoc n’hi ha massa comunicació entre ells”, ha afegit Cuesta.

    En aquest sentit, el regidor ha confirmat que el contracte pel manteniment de semàfors s’ha rebaixat de 7.067 euros a 3.229 euros, mentre que només la renegociació dels lloguers amb l’ADIF o el tancament del local del carrer Francisco Cerdà i del Prop l’estalvi representarà més de 125.000 euros. A aquesta cifra caldrà sumar en breu la que representarà la renegociació de l’acord del lloguer amb opció a compra de la Prefectura. “Nosaltres estem treballant amb la mateixa responsabilitat o més que si els diners foren nostres. Altres pareix que no poden dir el mateix, i a les cifres en remetem”, ha destacat Cuesta.

    Per a Manuel Cuesta, el PP de Lina Insa i Filiberto Tortosa “continua donant pals de ceg i tractant de buscar conflicte on no existeix”, i ha recordat que els pressupostos per 2012 del Govern d’Ontinyent van estar aprovats sense cap vot en contra per la majoria dels representants del CES i del Consell de Participació Ciutadana, una fita que no es va produir mai durant el mandat del PP: “Per Insa i María Abad deu ser dur comprovar que hi ha una altra forma més responsable i seriosa de gestionar l’ajuntament”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -