20/05/2024 - 4:46
Més

  Josep Mª Flotats portarà l’humor crític de “Serlo o no” al Teatre Echegaray

  Altres notícies

  L’actor i director Josep Mª Flotats portarà la seua obra “Serlo o no. Para acabar con la cuestión judia” el proper 26 de maig al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Es tracta d’una comèdia que adapta un text de l’autor francès Jean Claude Grumberg, que conta la història d edos veins que es troben habitualment a l’escala del seu edifici, i que quasi no es coneixen, fins que un d’ells s’assabenta per internet que l’altre és jueu. L’obra, on Flotats actua junt a Arnau Puig, s’articula a través d’un diàleg incisiu i una aposta per l’humor intel•ligent per a plantejar reflexions sobre la condició humana.

  Flotats, de 78 anys, compta amb una extensa trajectòria al món del teatre, gran part d’ella a França, que ha estat reconeguda amb nombrosos premis com el Premi Nacional de Teatre del Ministeri de Cultura; Le Prix de la Critique Française i Prix Gerard Philipe al millor actor; o nombrosos premis MAX, a més d’estar condecorat amb la Medalla d’Or al Mèrit de les Belles Arts; la Creu de Sant Jordi; l’Ordre de les Arts i les Lletres del Govern Francés o la Legió d’Honor de la República Francesa.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha animat a la ciutadania a aprofitar la presencia a la ciutat “d’un actor i director de primerísima fila amb una trajectòria absolutament impressionant. Serlo o no és una obra de gran qualitat que ha passat pels alguns dels millors teatres d’Espanya i estem segurs que el seu humor intel·ligent va a agradar molt a tots aquells que acudisquen el proper 26 de maig a l’Echegaray”, assenyalava. Les entrades es poden adquirir al preu de 20 euros en anticipada a www.caixaontinyent.es i a la Casa de Cultura d’Ontinyent.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -